Denna helg spenderades delvis i Köpenhamn. Jag, Lars och hans föräldrar tog tåget ner i fredagsmorse så vi var lagom framme till lunch. Då blev det en sväng i butiker längst med ströget innan vi gick för att checka in på hotellet. Vi bodde på ett hotell som låg precis brevid Tivoli så det var perfekt till kvällen då vi gick på julmaknaden där. Det var supermysigt och juligt på Tivoli med alla ljus och julbodar, riktigt stämningsfullt! Efter besöket på Tivoli åkte vi till Nørrebro brygghus och åt god middag och drack god öl. I lördags gick vi en vända till på ströget och åt lunch i Nyhavn. Där det var det också lite julmarknad. Det var en härlig och solig dag! :) 
Vi hittade bland annat några fina julklappar, lite juldekorationer och så köpte jag en tröja så det var kul att vi hittade lite saker :) 

I lördagskväll när vi kom hem träffade vi Grahn och tog en drink på The Lamp, det var trevligt :)

I söndags träffade jag familjen lite och gick bland annat en långpromenad med mamma och pappa och hundarna. Åkte ut och gick lite i smedby, det är inte varje dag man är där nu för tiden men hundarna älskar det och Wilma börjar gny när man har svängt av redan efter Hageby, tror att hon saknar sina gamla skogar. Det är så festligt att se hur hon kan veta vart man är påväg.


Vem hade kunnat tro att jag skulle sitta ensam hemma en tisdagkväll och titta på fotboll!? Just nu pågår vm-kvalmatchen mellan Sverige och Portugal Lars är på plats uppe på Friends arena med några killkompisar men jag nöjer mig med att ligga hemma i tvsoffan för att titta :) Inte för att jag allt för ofta brukar gilla att titta på fotboll men det känns ju som just en sådan här match kan man ju liksom inte missa. 

Helgen har till största del bestått av att fixa vår badrumsdörr som vi har tänkt att måla i cirka ett år nu men bättre sent än aldrig :) Träffade även Anna en sväng för en promenad i lördags då hon var hemma över helgen kul att vi hann att ses lite :) 
I söndags firade vi Lars syster Maria. Vi åkte till Duveholm strax utanför Katerineholm och åt brunch. Det var väldigt gott och mysigt! På kvällen var det dags för en skam för Sverige med Soran och Betnér som jag fick av Lars när jag fyllde år. Det var ett bra avslut på helgen :) 


Livet flyter på lite sådär som vanligt. Mycket jobb och en del träning när det finns möjlighet till det :) 
Idag har jag träffat Tove och after workat lite på Enjoy, blev en varsin plocktallrik med diverse godsaker. 

I helgen som var var vi iväg i Nyköping med jobbet under fredagen. Det blev lite konferens och på kvällen var det middag och gästabud på Nyköpings slott, blev en festfull kväll :) 
I lördags var jag ute med Sara, Emma och några kompisar till Emma. Blev en härlig tjejkväll :) 
I söndags var det farsdag så då var jag och Lars och åt god middag hemma hos mamma och pappa :) Pappa fick en canvastavla av mig och Oscar med hundarna på, jag hoppas att den gick hem!