Igår körde vi hela vägen längst med HW1 eller California1 från Monterey till LA. Det var en jättefin väg att åka då man åkte intill havet i stort sätt hela tiden. Det var dock en lång resa som tog lite mer än sju timmar.. Så när vi var framme i LA var Oscar och Lars rätt så slut efter allt bilkörande. Igår var det dessutom Oscars första dag bakom ratten men det fixade han bra! Trafiken här i LA är helt sjuk! Fem sex filer på motorvägen och trotts det så var det tvärstopp igår när vi kom..

Nu har vi varit några dagar i nationalparken Yosemite. Fantastisk vacker natur! Igår gick vi i bergen. Vi gick till två vattenfall och vi tog oss till toppen av dem. Vägen dit var inte den lättaste men det var en härlig känsla när man väl var uppe och utsikten var som ett vykort.

Idag har vi åkt vidare mot kusten och stannat till i en lite mindre stad som heter Monterey för att imorgon fortsätta vår väg längst HW1 ner till LA :)

Utsikten från ballkongen från vårt hotellrum
Middag på ballkongen
Från glacier point

Nu har vi spendertat våra första dagar på denna resa i San Fransisco. Vi har gått i många många backar upp och ner, åkt spårvagn, ätit massa god mat, åkt över golden gatebron, sett redwoodträd, varit på Alcatraz och mycket därtill!

Det bästa med San Fransisco har nog varit Alcatraz. Väldigt spännande och intressant.

Vädret har inte varit det bästa men det verkar inte vara så ovanligt här direkt.

Imorgon rullar vi vidare till Yosemite!

Golden Gate Bridge
Alcatraz
Alamo square med den fina utsikten ut över stan
Cable car
En av stans mååånga backar
Så många vackra hus
Fängelsecell på Alcatraz