Igår fick jag en julklapp i efterhand av Lars. Det var en jätte fin belock som han hade beställt som var helt unik! Kommer absolut att ta med mig den på min långa utomlandsvistelse nästa år! Hur kul som hellst att ha något som ingen annan har och som betyder massor för en själv! :)

Igår var vi på middag hos Mats och Lena ute i västra husby. Det var
mysigt och de bjöd på mycket god mat :)

Idag har jag träffat Sofie vilket var väldigt länge sen sist, bortsett från hennes 20- års fest. Gick först en runda på stan och kollade in rean lite :) hittade bla en blå längre skjorta på monki som var väldigt bra och användbar. Sedan hittade jag en bh på Lindex och en vit skjorta på Gina tricot som liknar min tur skjorta ;) typiskt bara att jag inte hade med mina presentkort till Gina som jag fick i julklapp, men å andra sidan lär dem väl ändå kunna gå åt för eller senare det ska nog inte vara några problem.. ;)

Vi avslutade kvällen på Spicy hot på kungsgatan och då fick vi lite tid att prata av oss :)

Igår var det julafton. Dagen började med att jag och Lars steg upp strax innan sex på morgonen då vi öppnade våra julklappar från varandra. Fårn Lars fick jag ett nagellack, en sov mask, en fin tröja i spets, en stor härlig tröja med texten I <3 Lars, och ett sovlinne med tillhörande trosor :)

Därefter åkte vi och åt frukost hos Lars föräldrar och därefter på frukost hos mina föräldrar :)

Vid ett tiden åkte Lars tillbaka till hans föräldrar och jag åkte med mamma och pappa till farmor och farfar där vi åt ostkaka, ungicks och delade ut klappar :) av farmor och farfar fick jag present kort på gina tricot :)

Efter det åkte vi till mormor där vi åt julbord, umgicks och delade ut klappar. Av mamma och pappa fick jag euro vilket fick det hela med Mallorca att kännas ännu mer på riktigt och av mormor fick jag pengar. Den mest uppskattade klappen jag gav var nog mormors kalender med bilder från våran turkietresa. Hon blev så glad så att hon fällde en tår vilken fick mig nästan att göra samma sak. Vi spelade också julklappsspelet, vilket var lika kul som alltid, trotts att jag inte vann något..

Senare på kvällen hämtade Lars mig så följde jag med upp till hans familj och så hade vi lite klapputdelning med hans familj med :)

En mycket lyckad afton! :)

Nu ska jag snart iväg och träffa Sara och co för att förfesta lite hos Emma och senare blir det värmekyrkan :)

Äntligen är alla klappar klara! det känns riktigt bra och jag har precis slagit in de sista :) var en snabbis på stan efter jobbet idag för att köpa de sista, herregud vilket kaus! Imponerad av de som jobbar en sån här dag i butik, måste vara galet stressigt!

Nu ska jag hoppa i ett härligt bad och bara njuta av lite lugn och ro :)
Senare ska jag upp till mamma och pappa på uppesittarkväll, får se om jag köper med mig en bingolott till uppesittarkvällen :)

Igår var jag och Lars på bio och så girl with the dragon tattoo. Stor skillnad mot den svenska filmen faktisk, mycket bättre! :)

Idag har jag bjudit Filippa på middag. Det blev kycklingklubba med ris och god sallad :) fick även en fin julklapp av filippa vilket var jätte gulligt av henne!

Imorgon är det dan före dan ;) slutar två
imorn så då får jag tid att fixa det sista med klapparna :) därefter ska jag hem till familjen på uppe sittarkväll och mys :)

Idag har jag träffat Sara och Linda vilket var väldigt länge sedan så vi hade såklart massor att prata om! :)
Fixade biljetter till juldagen så nu blir det värmekyrkan med karateklubben som gäller den 25:e :)
Vi var även hemma en sväng hos Linda för att se hennes och Jockes nya lägenhet som var hur mysig som hellst! Visade sig även att det till och med var så nära min så jag ser deras vardagsrumsfönster från min lägenhet :)

Dags att sova! Nattinatti!

Bowlingen gick faktiskt förvånansvärt bra igår! Vann över Lars vilket var lite kul att för min del i alla fall, men mindre kul tror jag att Lars tyckte att det var ;D

Idag har jg hjälpt mamma och pappa lite som fortarande är lite mitt uppe i flytten, men det går framåt :)

Fick också ett mejl från Ving idag vilket kändes bra i och med att det faktiskt bara är ca två veckor kvar nu till avresan till Mallorca och Ving service school! Fick bland annat veta att jag kommer få dela rum med en norsk eller dansk för att de vill blanda upp oss lite mellan nationerna vilket kommer bli spännande :)

På lördag är det julafton! Mysigt! Och idag har det kommit lite snö som faktiskt har lagt sig lite, hoppas det får ligga kvar en vecka eller två :)

Idag har jag äntligen blivit klar med mina julklappar! Var ute på ingelsta en sväng där Lars var med i en tävling om en resa till Mallorca men tyvärr gick det inte hela vägen men han gick hem ett gäng goa tofflor i allafall :)

Ikväll blir det bowling med Lars och några av hans kompisar. Var länge sedan sist jag spelade nu så får se hur det går :)

Igår var det Lucia. Såg ett lucia tåg som
hastigast på stan under lunchen så så mycket stämning blev det tyvärr inte..

Efter jobbet var jag med Lars, Filippa och Niklas och käkade på Hugo då vi även passade på att testa deras musikquiz. Vi hade nog lite för höga tankar om oss själva då det inte gick så bra som vi hade hoppats på men det var väldigt kul och trevligt ändå :)

Idag var jag och Lars en sväng i Nyköping på eftermiddagen då vi gjorde några kundbesök. Vi käkade lunch på ett mycket trevligt fik då vi efter mycket om och men konstaterade att Nyköping inte hade allt för stort lunchutbud.

Har även träffat Jessica från gymnasiet en sväng nu ikväll. Det var kul då vi inte setts sen studenten! Skrämmande!
Hon kanske ska hyra min lägenhet i andra hand nu när jag ska iväg vilket skulle vara toppen!
Får verkligen hålla tummarna!

Idag har jag testat på supersolariet på nordic club, kändes mycket mera effektivt! för det första var det bredare sen låg man bara en kvart, det var bättre fläktar och det bästa av allt mer bränna känns det som :)

Sedan gick jag hem och städa lite innan jag traskade över till Lars. Vi har även hunnit gå upp till mamma och pappa och kika lite då de fått möblerna på plats så i natt blir det deras första natt i lägenheten :)

Idag är det redan tredje advent, märkligt vad fort det går till julen mot när man var mindre..

Idag har jag forsatt att hjälpa mamma och pappa med flytten. Hyrde en stor bil så vi fick med oss så gott som alla kartonger på en gång vilket var skönt! Men det tog sin lilla tid att packa i och ur allt..

Ikväll träffade jag Filippa då vi först gick till Munken och åt middag därefter gick vi till De Geer och såg Melissa Horn vilket var jätte mysigt! Hade turen att vinna två biljetter på Spotify annars hade jag säkert gått i vilket fall men alltid lite kul att vinna något så bra! :)

Nu ska jag strax sova.. Hela nästa vecka är full med massa saker varje dag så jag undrar lite hur jag ska kunna få ihop allt,o samtidigt som jag älskar att ha saker att göra så på ett eller annat sätt ska det säkert gå :)



Melissa Horn <3

Phuw! Håller på att hjälpa mamma och pappa att flytta.. Är mitt uppe i att flytta kartonger från smedby in till stan..

Igår var jag och Lars förbi mammas och pappas lägenhet och hjälpte pappa att tapetsera lite och avmaskera lister mm.. Det blev bra :) därefter gick vi hem och gjorde goda hemmagjorda hamburgare och slöa framför tvn :)

Den här helgen blir nog till största del ägnad åt att hjälpa mamma och pappa
med flytten, men imorgon kväll ska jag och Filippa även på Melissa Horn konsert på De Geer vilket jag ser väldigt mycket fram emot!

Idag har jag varit en sväng på stan med Tove efter jobbet. Var kul då det var riktigt länge sen vi sågs! Hittade ett body butter på hm och så blev det en fika på paus :)
Fick se bilder på hennes nya lägenhet, var jätte fin! Den kommer passa henne jätte bra tror jag :)

Nu har jag bäddat om i min säng med mina härliga jullakan från hm så nu ska jag bara hoppa in i en dusch innan jag ska ta och bädda ner mig! :)

Idag blir det julklappsspel med jobbet och jag ska vinna allt ;) mohahaha!

Idag kunde jag hämta en liten julklapp som jag beställde igår så det gick fort att få den :)

Önskar att jag hade lite tid över att hälsa på mamma och pappa nu när de flyttat men jag hoppas jag kan hjälpa dem lite i helgen och packa och fixa! :)

Idag har jag gått en runda på stan och köpt en klapp till vårt julklappsspel vi ska ha med jobbet imorgon :)

Har även beställt en liten julklapp på nätet :)

Börjar få massa julkäsla nu! Igår bakade jag och Lars knäck och julkola den blev mycket bra och mycket god! :)

Jaha då var denna vecka slut, bara att ladda för en ny.. :)

Igår var jag på Sofie 20-års fest som var väldigt trevlig. Gott sällskap och god mat :) Dock var jag osäker på
om jag skulle följa med ut eller inte men i och med lite hals ont och skit så tog jag ett vuxet beslut att det kanske var bättre att avstå..

Idag har jag mest spenderat dagen hemma och pysslat med lite av varje. Jag gick även upp en sväng till mamma och pappa för att kolla deras nya lägenhet. Efter vad dem förklarat blev jag väldigt positivt överraskad till den. När de får deras saker på plats kan den nog bli riktigt bra! :)

Igår efter jobbet var jag med Filippa och Lisa och åt på Enoteket, en mysig och nyöppnad restaurang i industrilandskapet väldigt trevligt! :) Sedan gick vi hem till mig och såg idol, därefter åkte vi till Niklas där det var födelsedags firande. Efter att ha varit där en stund gick vi till Manesa en sväng innan kvällen avslutades på Hugo. Det blev en mycket lyckad kväll :)

Vaknade idag och hade jätte ont i halsen och nästäppa så idag har det bara blivit en slappardag tillsammans med Lars. Nu ska jag strax ner till vinkällaren i Knäppingsborg för att fira Sofie så nu ska jag bara riva runt lite i garderoben för att hitta nått att ha på mig.. :)

Ikväll var jag hemma hos mamma och pappa en sväng som är mitt upp i flyttstöket, men det är ju givetvis klart att det är svårt att komma ifrån när man snart ska flytta, närmare bestämt på lördag :)
Mamma och jag åt tomtegröt och skumtomtar och såg på julkalendern, det var mysigt! :) Sen kom Oscar hem efter att ha varit på stan och kollat julklappar med Sanna :) Därefter kom pappa hem men han hann jag nästan bara hälsa på innan det var dags att bege sig hemåt.

Ikväll har jag betalat reseledarutbildningen så nu var man dem tusenlapparna fattigare hehe.. Men jag ser samtidigt fram emot utbildningen 4-18 jan :)

Ska ta och krypa ner i sängen snart, ensam för ovanligheten skull :/ Larsen min är i Stockholm på diverse jobb grejer.. Saknar honom <3