Nu är det inte mycket kvar av maj så nu hoppas jag att värmen kan infinna dig och att det kan bli lite sommar.

I fredags åkte jag och Lars ut till mamma och pappa på landet efter jobbet. Vi grillade och såg på tv och hade fredagsmys. I lördags efter frukosten gick jag, Lars och Oscar ut och sprang ramsdal runt mer eller mindre, det var tungt men vi tog oss runt :) I lördags kväll träffade jag Tove och några kompisar till henne. Vi åt pizza i folkparken innan vi gick till Arbis och såg deras Burlesqueshow. Det var en mycket bra show med bra musik, dans och annan underhållning. Kan starkt rekomendera att se den i höst då den ska gå igen. Efter burlesquen gick vi till Hugos och dansade loss hela natten lång.
I går började jag dagen med att gå milen i vrinnevi med Filippa :) På eftermiddagen var jag och mamma uppe och morsdagfikade hos mormor :) Igår testade jag även att göra Arlas mjukglass, den blev supergod ihop med karamellsrössel!

I veckan har vi köpt en kitchenaid. Det blev en äppelgrön, är helnöjd! Invigde den ikväll med att göra en limpa med nötter och aprikos och baguetter :) Blir gott med hembakat bröd till helgen.
I veckan har det blivit lite träning med skivstång och spinning om vartannat. Testade spinning puls i tisdags med pulsband, var ett mycket givande pass då man på ett bra sätt kunde hålla koll på hur mycket man gav och vad man hade kvar att ge.
I morgon ska jag och Lars ut till landet med mamma och pappa, hoppas på lite skönt väder på lördag så att man kan vara ute lite :)

Då var denna helg snart slut men det har hunnits med en hel del :)
I fredags kom Tove till oss, vi gjorde hemmagjord pizza och såg på film. Det blev komedin I give it a year, den var helt okej :)
Igår umgicks vi med Anna och Johan hela dagen. Var bland annat på kosläpp på sänkdalens gård, det var kul att se och vi fick med oss en halvliter jordgubbsglass hem och deras rapsolja. På eftermiddagen blev det lite lek i trädgården hos Anna och Johan och på kvällen grillade vi hamburgare och såg på eurovision. Kul för Danmark som vann :)

Idag har jag och Lars varit ute och sprungit. Det blev 4,3 km så det kändes bra efteråt :) Just nu håller jag på att baka morots och linfröbullar och sedan ska jag gå till parken och möta Lars för att se IFK-Åtvidaberg. Hoppas på seger för IFK!

Äntligen helg! Ligger just nu och njuter av det vackra vår/sommarvädret i trädgården och njuter av värmen, solen och jordgubbar, mums! :) ikväll kommer Tove till oss för fredagsmys. Vi ska göra hemmagjord pizza :)

Veckan har varit bra. Har blivit lite friskis, löprundor, skogspromenader och födelsedagsfirande av farmor. Av mig fick hos rosor en en hembakad limpa med nötter och torkade aprikoser, hoppas att den smakade bra! :)

I fredagskväll hade jag och Filippa fredagsmys. Räkor, vitlöksbröd, vin och massor av prat. Hade tänkt att sitta ute på balkongen först, men såklart började det ju såklart att regna när vi väl skulle börja äta så vi fick flytta in allt och tända lite ljus istället.

I lördags var Lars och jag och handlade mat på Maxi, blev även lite välbehövlig städning här hemma innan vi gick till Enoteket och mötte Johannes och Emelie för en god middag. Åt en jättegod pizza :)
Efter vi hade ätit gick vi till Hugo där Lars kompis Lagge firade sin 25-årsdag.

I går var vi lite trötta efter lördagens festligheter men trots det blev fönstrena puttsade. Var även på Halvars och åt en glass i det vackra vädret.

Idag har jag och Filippa varit på skivstång/intervall, lite utav en standard på måndagar, en bra start på veckan!
När jag kom hem bakade jag en limpa med nötter och torkade aprikoser. När jag ändå var i farten så gjorde jag även muffins med bär och vit choklad.




Det fina vårvädret håller i sig och de senaste dagarna har det blivit både en löptur och en långpromenad i vrinnevi :)

Idag var jag Lars, Ante och Jennifer i Söderköping och åt glass. Tyvärr hade vi lite otur med vädret så just då så vi var inte kvar där så länge utan vi åkte hem till Ante och spelade TP.

Nu har det varit några riktigt soliga och härliga vårdagar. Känns som att det vände när maj inleddes.

Igår var jag och filippa i Stockholm och gjorde en dag på stan. Hade väl hoppats på att ha hittat lite mer kläder en enbart ett par shorts men så är det ibland. Köpte en massa andra småsaker så jag kände mig ändå nöjd när det var dags att ta tåget hem.

Idag har jag och Lars varit och ätit middag hos mormor. Blev bjudna på massa god mat och fika på balkongen i vårsolen.

I torsdags och ikväll har jag varit ute och sprungit. Har mycket kvar att jobba med att hitta en bra teknik för det, men jag tänker att jag kanske ska försöka springa lite mer framöver för att se om jag kan utvecklas något och förhoppningsvis bli bättre på det :)

Ikväll har jag kollat efter nya inneträningsskor. Tror att dem jag har idag är lite slutkörda tyvärr. Får så lätt ont i benhinnorna om jag inte har ett par tillräckligt bra skor. Men det är så svårt att veta vad man ska ha för några som ger bra stöd. Får kanske kolla och testa lite på stan imorgon vad som finns och hur olika modeller kan tänkas sitta på foten.

Idag är det första maj och det är en underbart härlig vårdag! Började dagen med pannkaksfrukost ute på balkongen med Lars :) får se om det blir mer tid spenderad därute idag :)

Igårkväll var jag hemma hos Tove och åt middag med henne och Catrin :) Blev en mysig kväll med god mat, massa prat och vin :)

Helgen som var var jag ute på landet med mamma och pappa. Det var skönt att komma bort från stan lite. Vi krattade löv, grillade och gick promenader.