Nu har jag återkommit till vardagen, träffat familjen och jobbet flyter på som vanligt igen. Läskigt vad fort det går att återgå i sina vanliga gamla hjulspår..

Imorgon är det fredag vilket ska bli helt underbart så man kan komma ikapp lite hemma och vila ut. I helgen blir det ganska lungt skulle jag tro. Är fortfarande ganska yetlagad och har haft svårt att sova sen vi kom hem. Funderar på om jag kanske skulle kunna komma iväg till friskis och träna lite, var sjukt länge sen nu och jag känner mig sugen på att komma igång igen :)

För tillfället sitter jag på tåget hem efter två underbara veckor på Aruba! Är väldigt trött efter närmare tio timmars flygresa utan så mycket sömn och sex timmars tidsomställning.. Mycket sol, bad och god mat har det blivit :)
Vi har bland annat varit och åkt katamaran en dag och snorklat och testat på snuba precis vid ett fartyg som låg sänkt på havets botten. Det var spännande då vi såg många fiskar och så fartyget förstårs :) Mycket starbucks och häagen dazs glss har det också blivit :)
Med mig hem fick jag med mig två par nya convers och lotion från victoria secret, kaffebönor från starbucks och så lite taxfree dricka men så mycket mer shopping har det inte blivit men jag är väldigt nöjd ändå :)
Nu vill jag bara komma hem och äta hemlagad mat, sova i min säng och ta en dusch så ska jag förhoppningsvis känna mig mer som en människa därefter..

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3118008/images/2012/pic_195735880.jpg" class="image">

Nu har vi varit en vecka på Aruba och vi har ytterligare en vecka kvar vilket är underbart för jag vill verkligen inte åka hem i första taget! Allt man behöver och vill ha finns ju här ;)

Under de dagarna vi varit här har det varit lite växlande väder, lagom om du frågar Lars men för lite sol om du frågar mig.. Men idag har det varit toppen så vi får hoppas att det kan hålla i sig!

Förutom att ha legat en hel del vid stranden och poolen så har vi varit inne i Orangestaad där det inte blev jätte mycket shopping kan jag väl inte påstå men det var kul att se :) annars finns det en del butiker i palm beach området där vi bor och där har jag bland annat köpt ett par Convers :)

Stranden är för övrigt helt fantastisk vacker med sitt turkosa vatten och kritvita sand, helt underbart! Har tyvärr inga kort med telefon då jag bara haft vanliga kamran med till stranden.. Men får lägga upp bilder senare :)

På tisdag ska vi med ut till havs på en katamarantur och snuba, ska bli spännande! :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3118008/images/2012/pic_194559181.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3118008/images/2012/pic_194559181.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3118008/images/2012/pic_194559181.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3118008/images/2012/pic_194559181.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3118008/images/2012/pic_194559181.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3118008/images/2012/pic_194559181.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3118008/images/2012/pic_194559181.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3118008/images/2012/pic_194559181.jpg" class="image">

Äntligen är vår resa igång! Befinner oss just nu uppe på Arlanda och resan hit har gått bra :) Nu väntar bara en låång väntan och att tillbringa en del av natten på en bänk är lika obekvämt som det låter men det ska nog gå bra när vi har något så kul att se fram emot, och då syftar jag inte på den 11 timmars långa flygresan.. Nae då vad negativ jag låter nu men just nu vill man ju inget annat än att vara framme! :)

Nu är det inte många timmar kvar innan vi ska dra oss mot Arlanda! :) Är hemma hos mamma och pappa för tillfället på lite söndagsmiddag sen ska vi bara hem och duscha och kolla över packningen en sista gång innan vi ska ta oss mot tågstationen.

Igår fyllde pappa år så då var vi på födelsedagsfika hemma hos mamma och pappa. Av mig och Lars fick han två t-shirtar. Senare på kvällen var jag med Sara och några till tjejer i smedby och förfesta men jag skippade utgången för jag kände att jag inte var så sugen på att vara allt för sliten idag innan vi ska åka men det var kul den stunden jag var med :)

Aruba, Aruba, Aruba! :)

Idag unnade jag mig en solning efter jobbet måste jobba upp lite bränna så man vägar sig i bikinin om bara några dagar :)

Senare ikväll har jag haft Oscar som kvällsällskap. Käkade korvstroganoff men jag råkade klanta mig lite vid själva matlagningen och spruta tomatpuré på mig själv, fråga inte hur jag lyckades med det.. Sen onsdagslyxade vi oss lite och åt jordgubbar med glass :) finns det något godare!?

 

Nu har jag hållt på att tömma och städa min lägenhet i flera dagar men nu är det så gott som klart! Har fått jätte mycket hjälp av Lars och min familj så tusen tack till er för all hjälp!

Idag köpte jag en korallfärgad bikini, kände att jag ville ha en ny till vi ska åka :) Den blir nog hur bra som hellst och kommer nog vara jätte fin när man fått lite färg :) imorgon är det bara fem dagar kvar!!!

Idag är Lars i London så inatt får jag sova själv i vårat hem känns lite konstigt att vara själv här men det ska nog gå bra :) längtar till imorgon då han kommer hem!

Nu har jag varit igång i flera dagar och packat iordning min lägenhet i kartonger så nu ska det bra transporteras dit det ska.. Det vill säga lite saker hem till Lars och lite saker ska få stå i ett förråd.. Sen har jag en vecka drygt på mig att städa ur lägenheten för på fredag ska den besiktas.. Ska bli skönt när allt det här med flytten är över! Har insett att jag ska låta bli att inte flytta så mycket framöver..

Nu är det bara 9 dagar kvar sen kan jag bara slappna av och göra ingenting i hela två veckor! Finns inte ord för hur skönt det ska bli! :)