Igår kväll efter jobbet följde jag och Filippa med Maria till Sats. Har en provvecka där så vi började den från och med igår och testade på ett pass som hette grit. Det var ett kort men sjukt intensivt och givande pass. Ska dit på tisdag igen nästa vecka men jag vet inte om jag kommer att överge friskis ändå..

Nu har vi, eller Lars och Oscar börjat riva ur badrummet så nu är det igång :)

igår när jag vaknade såg jag att jag fått ett meddelande på Instagram av Ving. var med på en tävling som dem hade där och som verkar vara avslutad nu och jag kom på tredjeplacering med min bild :) Så nu är det bara att invänta och se vad man skulle kunna tänkas ha vunnit.
 
Hela dagen igår var jag i Linköping och jobbade ute hos kunder och när jag kom tillbaka till bilen när jag skulle åka hem satt det en rackarns P-bot på rutan. Någon gång måste väl vara den första.. och nu kan jag verkligen förstår frustrationen som folk sagt att man känner. Anledningen till att jag fått denna hemska sak på rutan berodde på att det var någon jäkla datumparkeringsdatumsskit och att jag inte fick stå i just den annars fullt fungerande parkeringsrutan vid just den tidpunkten. Starkt ogillande till det där och det är som gjort för att bara sätta dit folk.
 
Nu har vi äntligen beställt allt till vårat badrum.Var på Beijer i tisdags och hittade jättefina och passande grejer från Svedbergs. Känns mycket bra att vi tillslut kunde hitta något i denna djungel av grejer. Så i morgon ska vi borja med rrivningsarbetet och det lär väl pågå mer eller mindre hela helgen.. Hoppas verkligen att det kommer att gå fort att få det klart och att allt blir som det ska från början!
 
 
 
 

NOT!.. Nejvars synd att klaga nu är den ju faktiskt över, skönt! :)
Det bästa med måndagar är det underbart härliga skivstång/intrevallpasset som jag brukar gå på direkt efter jobbet det känns verkligen som en bra start på veckan och förhoppningsvis löper den på i samma goda spår :)
Tyvärr lär det väl inte bli så mycket träna av den här veckan. Måste verkligen se till att få ordning på allt som har med badrummet att göra.. Om man ändå kunde snabbspola tiden och bara ha det klart.. Det kommer vara underbart när det är det så att man kan leva som vanligt igen och börja fokusera på resan till hundra procent :)

Idag är det fars dag :) I förmiddags var vi hemma hos farmor och farfar och uppvaktade farfar och sedan åkte vi hem och åt middag med familjen, söndagsstek och hemmagjord chokladglass som jag och mamma gjorde igårkväll. Ikväll ska vi på bio hela familjen och se skyfall :)

Annars i veckan har det blivit lite träning och så har vi beställt kakel till golvet i badrummet så nu ska vi bara hitta badrums inredning. Nu är det bara två veckor kvar tills vi ska börja göra om det.
Vi har även varit och tagit en tvinrix spruta, den första av två som vi måste ha till vår resa.

Idag har det varit en riktigt slapparsöndag. Cyklade ut till Mirum en sväng på eftermiddagen och köpte en ljuslykta på Lagerhaus som jag har kikat på ett tag och den är supersöt, en vit liten porslinsuggla :)
I eftermidags har jag varit hemma hos mamma och pappa och slappat under tiden Lars var på IFK matchen.


Idag har jag haft lite utav en duktighetsdag. Började dagen med att städa här hemma och duktigast av allt tyckte jag att jag var när jag gav mig på avloppet i handfatet, inte kul alls men i och med att det är jag som har långt hår sim antagligen gjort att det varit mer eller mindre stop de senate veckorna var det ju bara att ta tag i det och få det gjort.
På eftermiddagen gick jag på ett kombipass och körde mer eller mindre slut på mig själv, men det var härligt :)
Ikväll har jag varit hemma hos Filippa och sett på tv, ätit tacos och snackat skit :) passade även på att ge henne hennes födelsedagspresent innan hon åker till Egypten på torsdag (jag vill med!)

Oj vad tiden går fort! Och imorgon är det fredag! :D

I veckan har det blivit en hel del träning så jag känner mig lite nöjd över mig själv :)

I veckan har jag redan köpt två julklappar. Så här tidigt ute har jag aldrig varit tidigare men jag måste erkänna att det faktiskt känns rätt så skönt! Hör vanligtvis till dem som springer på stan 23:e december i desperat letande efter klappar, men förhoppningsvis ska jag försöka slippa det i år..