Igår fyllde lillebror 18. Firades med tårta och kalas! Jag och Lars gav Oscar en t-shit plus att vi tänkte att bjuda honom och Sanna på middag när vi ska till London i början av oktober. Han fick även en hel del andra fina presenter. Bland annat en CKklocka från mor och far.

Innan vi var och firade Oscar igår var jag och klippte mig. Blev inga större förändringar, lite skönt att fräscha till det lite nu efter sommaren och fixa till utväxten :)

Just för stunden är jag helt fast i Downton Abby. Jag fårstår att det kan låta lite konstigt och jag hade också lite förutfattade meningar om den innan vi började se den jag och Lars men den är riktigt bra!

Idag är det fredag, jippi! Blir cirkelfys och sushimys med Filippa framåt kvällen :)

Så länge det är varmt och soligt kan man inte annat än att njuta av det lilla av sommaren som är kvar :)
I fredags var jag ute med Sara, Linda, Tove, Emelie och Filippa. Blev en mycket lyckad kväll med mycket prat, skratt och dans!
I lördags åkte vi ut till landet för att fira mammma lite i förskott som fyller 50 imorgon. Av mig och Oscar fick hon ett par Nikeskor som hon kan ha när hon ska ut och gå med hundarna. Hon blev nöjd och glad och sa att dem var sköna så jag hoppas att dem kommer att komma till användning! :)
Igår efter jobbet åkte vi ut till mamma och pappa på landet för på förmiddagen hade dem varit och hämtat deras nya lilla hund. En riktigt söt och busig en :) 

Nu är jag hemma igen efter min och Lars lilla minisemester i Krakow. Resan fick Lars av mig i födelsedagspresent att vi skulle åka dit tisdag- torsdag och att vi under onsdagen skulle åka på en guidad tur till Auschwitz.
Vi har haft tre toppen dagar, om kanske aningen för varmt då det under gårdagen var cirka 40 grader varmt.
Under onsdagen besökte vi som sagt Auschwitz. Det var fruktansvärt obehagligt att se och jag hade en konstig känsla i kroppen när vi gick omkring där. Jättesvårt att beskriva, men det var något jag aldrig känt förut. Har fortfarande svårt att kunna sätta sig in i hur hemskt det måste ha varit trotts att man nu har varit där.

Onsdagskvällen och gårdagen spederade vi åt att gå omkring i dem centrala delarna i Krakow och vi var även en sväng i dem judiska kvarteren. Blev förvånad över vilken fin stad det var med det stora vackra slottet och det stora torget med alla mysiga uteserveringa där man kunde äta mycket bra mat till en bra peng. Kanske inte är helt omöjligt att man åker dit någon mer gång.

Nu har halva semester gått och nu kvarstår det ytterligare än.
I helgen var jag och Lars ute på landet en sväng både fredag och lördag. Vi åkte ner till badplatsen och sola och badade bägge dagarna, hur härligt som hellst! I fredagskväll hade jag Tove och Sara lite fredagsmys hemma hos Tove. Vi gjorde tacos innan vi åkte ner på stan och lyssnade på Panetoz som var vid K7. Efteråt så gick vid till trädgårn och tog en varsin cider :)
I lördagskväll var jag och Lars bjudna på grillfest hemma hos Anna och Johan. Det var vi och många av deras vänner där, blev en härlig kväll bortsett från ett riktigt åskoväder som drog in över oss under kvällen.
Igår åkte jag och Lars ut till hans föräldrars sommarställe och umgåtts med dem. Idag tog jag och Lars en liten åktur ut på sjön i deras lilla båt, det var mysigt! :)
Ikväll har jag träffat Sara och Linda en sväng. Vi köpte en varsin fruktsallad och satte oss i vasaparken och njöt av dem härliga kvällssolen och snacka skit :)