Ett litet tips om man är sugen på något gott och snabblagat finns det SantaMaria tacobröd fast lite tjockare som man kan göra pizza på :) det är bara att bre på lite tomatpuré lägga på valfritt pizzapålägg och ost och så in i ugnen ca 10 min så var det klart! Servera med lite ruccolasallad och körsbärstomater för att fräscha till det lite :) väldigt gott och busenkelt att göra!

Nu är det inte många dagar kvar av 2012 och jag ser fram emot ett nytt spännande år som jag har höga förväntningar inför :) tror att det kommer att bli minst lika bra som 2012 om inte snäppet bättre!

På juldagen var vi hemma hos mamma och pappa på middag. Det bjöds på kalkonmiddag, hur gott som hellst! :) På kvällen blev det utgång, inte riktigt som det var tänkt men det blev bra tillslut ändå :) var ute med Sara som nu är hemkommen ifrån Spanien :) träffade även Sofie ute som är hemkommen från Florida. Kul att se dem båda igen! :)

Igår hade jag en liten förfest hos mig tillsammans med Sara, Johanna, Casandra, Emma, Tove, Emma och Emmas kompis Anna. Var kul att få träffas igen, har inte träffat dem sedan augustifesten. Kvällen avslutades på Hugo och det blev en lyckad kväll :)

Är mitt uppe i julen och allt julfirande :) igår började vi dagen redan klockan sju med frukost och mys hemma hos Lars föräldrar. Därefter åkte jag hem till mamma och pappa, vi åkte ut till smedby och gick en promenad i skogen med Wilma.
Vid tvåtiden åkte vi ut till Mats och Lena i västra husby där vi åt massor av gott, umgicks och delade ut klappar :) sedan kom Lars och hämtade mig och så åkte vi hem till hans föräldrar där det väntade ännu mer klappar!
Fick massor av fina saker! :) bland annat pengar till resan, presentkort, grejer till badrummet, en liten radio till köket, böcker, upplevelser i NYC, stand up med Anders & Måns och en del andra trevliga saker :)

I Lördags var vi på bio med Johannes och Emelie och såg Hobbit. Den var spännande och bra :)

I torsdags kunde vi äntligen få flytta hem för nu är vårat badrum äntligen klart! Är väldigt nöjd med hur det blev! Nu är det bara lite småfix som återstår men det kommer nog att bli väldigt bra när det är helt klart! :)

Jag har visst varit fruktansvärt dåligt på att skriva blogg på länge. Det är inte så att jag inte har tänkt tanken att skriva och jag har försökt några gånger men det har liksom inte lyckats bli av på ett tag.. Vet inte om jag ska skylla på att det har varit mycket på sistonde, december har hittills varit en rätt så intesiv månad.

Badrumsrenoveringen är inte helt klar men väntas nog bli det i veckan. Finns inte ord för hur skönt det ska bli att få komma hem igen! Samtidigt så har det varit guld värt att vi har kunnat fått bott hos våra föräldrar under tiden :)

Nu är det nästan bara en vecka kvat till jul och jag hoppas verkligen att all snö får ligga kvar till dess!

December har hittills bestått utav lite av varje. Bland annat Ellen namngivningskalas, julmarknad i värmekyrkan, julklappsspel hos Anna, Lussebullebak och julpyntning med familjen, middag hos Filippa, julklappsshopping, Luciafirande, Julmiddag med jobbet på Asken, mycket snö och snowraceråkning med Axel :)


Om man vaknar halv nio så tvivlar jag på att jag sovit länge.. Typiskt! Men men va ska man göra åt det hela, nu är jag ju liksom vaken..

Fredag till lördag var vi i köpenhamn med jobbet. Hade en konferens på dagen därefter gick vi till Tivoli och åt lunch. Sedan blev det tävlingadags kontorsvis med allt i från sockervaddsätning till karaoke och vi vann! Priset var en mycket fin vandringspris där vi får rista in vårt kontor och årtal på :)
Igår gick vi en sväng på ströget innan vi åkte tåget hem. Köpte lite små inredningssaker i en butik jag inte minns namnet på men går du in där är du fast tills du gått igenom hela butiken.

Annars i veckan har vi rivit lite i badrummet, var visst inte helt okej det bi gjort ifrån början.. och i dag ska de nog riva lite till så får vi hoppas att det kan ta fart i veckan som kommer. Skulle vara så himla skönt att få flytta hem igen!

Jag har även tränat en gång till på Sats men det räknades tydligen inte så min tetvecka börjar inte förens på måndag så jag får se hur mycket träning det kan bli nästa vecka :)

Jag har nog glömt att nämna att jag var med i en tävling som Ving hade på Instagram och som jag kom på tredjeplats i :) vann ett presentkort hos ving på 1000:- mycket kul! Får se när detta ska användas :)