Nu är det riktigt riktigt kall vinter! Har inte hunnit vara ute så mycket i veckan men trotts det så fryser man fruktansvärt mycket varje gång man går utanför dörren.

I tisdags var Lars och jag på musikquiz med Andreas och Emelie. Tyckte att det gick väldigt bra men det blev ingen pallplats för det.. Men det var kul ändå! :)

12 dagar kvar nu! Mycket kvar att ta tag i och framförallt på jobbet! Men nästa helg får man väl nästan låta bli att sova, bara att jobba förbereda resan (packa) och passa på att säga hejdå till alla innan vi drar iväg. Åh det bara pirrar i magen av att tänka på det! :)

Har inte kunnat träna nägot på länge pågrund av min rygg som har krånglat.. :/ och nästa vecka finns det troligtvis ingen tid för det tyvärr..



I helgen var jag febrig och dan. Kanske var det resfeber?.. Nejvars har haft något skit med axeln, antagligen en inflamation eller liknande så i helgen har jag varit hemma till stor del och bara tagit det lugnt. Vill verkligen att det ska vara hundra procent bra till vi åker och i och med det ska jag nog försöka låta bli att träna så att det inte blir sämre. Super tråkigt men sånt är livet ibland..

I fredags var vi hemma hos Anna och Johan och åt och hade fredagsmys :)

Igårkväll gjorde Lars och jag våfflor och kollade över alla papper inför resan och det verkar som att allt är i sin ordning! :)

Igår träffade jag Sofie, har inte träffats sedan i slutet utav sommaren så det fanns mycket att ta igen. Vi gick till Enjoy i knäppingsborg och åt en varsin gluschsoppa, smakade väldigt bra så den kan jag rekomendera! :)
Var kul att få höra hur Sofie haft det under hösten då hon gjort en termin i Florida och få höra vilken häftigt äventyr hon varit med om :)

Idag har jag varit och klippt mig och gjort lite nya ljusa slingor så nu är håret fräscht och härligt tills vi åker! :)

20 dagar!

Mycket träning har det blivit denna vecka måndag, onsdag, torsdag och idag :) gör så gott jag kan så får vi se om det ger något resultat såsmåningom :) försöker träna på nu innan vi ska åka för sedan blir det nästan två månaders uppehåll. Men det är kul när man kommer in i bra rutiner med träningen och då man tycker att det är roligt, då är det bara att njuta och köra på! :) Det är också roligt när man får med sig någon på passen då det även blir till en social grej :) Den här veckan har jag tränat med både Filippa, Anna och Tove :)

Igår kväll var Oscar och Sanna hemma hos oss och åt middag och så var vi lite hundvakt till Wilma med när mamma och pappa var bortbjudna.

Idag har jag bakat muffins med kokos och krossad annanas. Dem blev saftiga och goda :) bjöd mamma och mormor på dem när dem kom och fikade hos oss i eftermiddags :)

På senaste tiden har Lars och jag sett This is England på Netflix, inte filmen utan avsnitten i miniserie, kan jag verkligen rekomendera, mycket bra. Serien utspelar sig under -86 och -88 alltså handlar det om tiden efter filmen utspelar sig. Såg även att det kommer senare avsnitt som ska vara från -90 hoppas verkligen att det kommer!

Nu är det bara tre veckor kvar till vi åker!! :) vi är så gott som klara med hur vi ska åka på NZ och nu har vi även bokat om lite grann så det blir 10 dagar i Sydney och 18 på NZ istället för 14 på vardera ställe. Känns skönt att ha lite extra tid så att man känner att det finns lite ledigt utrymme när man själv ska köra.

Idag är det 6:e januari och jag har redan hunnit med tre träningspass, det känns bra!

I fredags kväll blev det fredagsmys med tacos. Vi såg även Taken 2, den var ingen toppen film direkt väldigt mycket sämre än den första.
Igår träffade jag Anna och vi gick en riktig lång promenad på dryga en mil efteråt gick vi till Bagarstugan och värmde oss med en kaffe. På eftermiddagen såg jag och Lars Filmen modig och på kvällen såg vi this is 40 båda var bra och this is 40 var väldigt rolig :)
Idag har jag träffat mamma, blev en promenad med Wilma och en sväng på Mirum där jag reafyndade ett par sovshorts och en t-shirt :)

Nytt år nya utmaningar! :)

Igår var Lars och Jag på middag tillsammmans med några av Lars vänner. Blev en mycket trevlig kväll med. God mat och gott sällskap! :) maten vi åt var snittar till förrätt, fläskfilé och potatisgratäng till varmrätt och panacotta till efterrätt. Vi var hemma hos en tjej som heter Elin och som bor vid stora torget så vi firade in tolvslaget på torget med bubbel och fyrverkerier :)

Idag har det blivit en lugn dag, en typisk nyårsdag med film, en promenad och hemmagjord pizza :) har även börjat planera lite för turen på NZ, vill ju hinna med så mycket som möjligt på den lilla tiden vi är där :)