Hipphipp hura för idag är det min Lars födelsedag!

I lördags fick jag äntligen överraska Lars med min planerade överraskningsfest. Det var jättekul att det var så många som kunde komma och att det blev en så himla lyckad kväll med mycket tårta, musikquiz, många skratt och en MYCKET överraskad Lars.
Kvällen avslutades på Hugo dit nästan alla följde med vilket blev superbra!
I söndags var båda jag och Lars väldigt trötta men nöjda med lördagskvällen.

Idag är det som sagt Lars födelsedag så jag väckte honom med frukost och present på sänge imorse. Av mig fick han en liten minisemester till Krakow nästa vecka. Där ska vi spendera två dagar, varav en av dem ska vi på en guidad tur till auschwitz. Nu på eftermiddagen har Lars familj, mamma, Oscar och mormor varit här och fikat och firat honom. Han fick bland annat en fin Gantklocka, en stekpanna, parfym och solglasögon. Jättefina och bra saker!

Har kanske missat att säga att jag nu har två veckors semester, underbart! :)

Idag är det Ellens ett årsdag. Efter jobbet åkte vi på kalas och firade henne med presenter och tårta. Av mig och Lars fick hon en tröja och lite pengar.

I fredags följde jag och Lars med min familj ut till landet. Vi stannade där hela helgen och vi låg på stranden både i lördags och i söndags och solade och badade och njöt av det härliga vädret! Jag plockade även massor med blåbär och bakade en smulpaj som vi avnjöt med vaniljvisp.

Igår var jag på skivstångspass med Filippa. Det var sjukt tugnt. Har inte varit på ett sådant pass på drygt en månad och det är läskigt hur fort musklerna blir svaga. Idag har jag fruktansvärt mycket träningsvärk. Det är ett bevis på att man inte kan vara ifrån det såhär länge skulle jag tro..

Så var det snart helg igen! Ska bli fint väder så det vore kanske inte fel att åka ut till landet eller på något annat vis ta sig till något ställe där man kan bada och njuta av solen.

I veckan har jag bland annat varit med familjen och tittat på deras nya wheaten valp. Dem var hur sockersöta som hellst men det dröjer lite mer än fyra veckor nu tills dem får ta hem deras lilla tjeja. Igår efter jobbet plockade jag jordgubbar på ringstad gård med mamma, Lars, Anna och Axel. Jag och Lars fick med oss fem liter hem så det har blivit lite jordgubbar med mjölk och även lite jordgubbssylt som jag har gjort nu i kväll.
Idag har jag även träffat Filippa en sväng. Vi lagade mat hemma hos mig, kesoplättar med färsk frukt, sedan gick vi femman i vrinnevi.

Sommaren är verkligen här och man kan inte annat än att njuta!

I fredags efter jobbet följde jag och Lars med mamma ut till landet efter jobbet. Pappa hade lagat god kykling till oss när vi kom ut. Vi hade tänkt att vi skulle hinna med både ett kvällsdopp och en springtur på kvällen Lars och jag, men vi fastnade i kvällssolen på verandan istället.

I lördags plockade jag en skål med smultron som jag åt med mjölk. Njöt av varenda liten sked!
På kvällen kom Lars föräldrar ut till oss på landet. Mamma och pappa hade lagat en riktigt god middag som bestod av musslor till förrätt, fisk till huvudrätt och jordgubb och rabarberpaj till efterrätt. Blev en trevlig kväll!

På söndagen vaknade vi upp på Lars land. Hela dagen hjälpte Lars till med altanbygget där ute så jag lekte med Axel hela dagen. Vi byggde en bilbana av spillbitarn från bygget, plockade smultron och grävde i sandlådan. Jag hoppas att jag dög som lekkompis när Lars var upptagen med annat.

Idag har jag varit på fotboll med Tove. Såg Spanien-Frankrike dam EM. Frankrike vann med 1-0. Var lite kul att se en EM match :)


I fredags åkte jag ut till landet tillsammans med mamma, pappa och Oscar. Vi grillade och njöt av kvällssolen. Jag tog en lite joggingrunda som avslutades nere vid badplatsen för ett välbehövligt och svalkande kvällsdopp.
I lördags kom Tove och ett gäng av hennes kompisar ut till landet för att fira hennes 25 årsdag i efterskott. Vi var i hennes stuga och spelade kubb, fotbolls krocket, grillade, spelade sällskapsspel och mycket därtill. Blev en mysig lördag med många skratt.
I söndags kom Lars och Calle ut till landet. Vi gjorde en kycklingsallad och tog med till stranden där vi spenderade större delar av söndagen. Var ca 22-23 grader i vattnet så det var härligt!
Igår var jag med Filippa och Niklas på Hugos musikquiz. Det var det hundrade quizet så det var mycket folk och extra priser. Tror inte att vi vann något. Vi gick hem innan priserna delades ut för det blev så sent tyvärr.

Bonjour! Nu var det några dagar sedan vi kom hem ifrån Frankrike. Vi har haft en härlig vecka med varma sköna dagar! Det har spenderats en hel del tid vid poolen som tillhörde huset som vi bodde i. Vi hyrde även cyklar så en dag cyklade jag och Lars runt lite på dem små vägarna mellan fält fulla av vackra vallmo. Några dagar var vi inne i Uzés på lite olika marknader där man kunde köpa alla möjliga godsaker som frukt, charkuteri, ostar och mycket annat. De flesta kvällar gick vi in till Uzés och åt middag på lite olika mysiga restauranger. Igår började jag jobba igen så nu är det mesta som vanligt igen. Hoppas på lite sommarvärme snart! :)