För idag är det Oscars födelsedag!
Stor grattis till min kära bror :)

I fredags efter jobbet mötte jag upp Filippa så gick vi till fiskmagasinet och köpte räkor sedan gick vi hem till henne och åt dem ihop med vitlöksbröd, jätte mumsigt!
Vi var även på bio och såg Magic Mike. En mysig fredagkväll :)

I lördags åkte jag och Lars till IKEA det blev lite av varje. Bland annat en ny gosig sovkudde till mig :)
På kvällen var vi bara hemma och slappa och såg Hunger Games, den var spännande :)

Igår var vi på födelsedagskalas och firade Lars pappa som fyllde år. Av oss fick han en fin kofta.

Idag efter träningen passade jag på att köpa jordgubbar som jag ska smaska på sedan här i min ensamhet när Lars är i Åtvidaberg och ser på fotboll. Kan det vara säsongens sista gubbar kanske?.. =/

Hur mjuk och skön som hellst och luktar jätte gott! :)

Min kära mors födelsedag slutade inte som det var tänkt direkt. Stackaren ramlade på det förbaskade spårvagnsspåren med cykeln och hamnade därefter på akuten hela kvällen då hon hade fått riktigt ont i en axel vid fallet. det visade sig att hon slitit av en muskel i axeln när hon ramlade. AJ!
Första och enda gången jag varit på födelsedagskalas utan självaste födelsedagsbarnet, det var konstigt.
Hoppas hon det där att läka så snart som möjligt, lider med henne.
 
För övrigt har jag kommit igång med lite träning i veckan. Jag hoppas att jag kan vara duktig och hålla i det här nu!
 
Ikväll blir det en date med Filippa! :)
  

Idag fyller min kära mor år och i eftermiddag ska vi på födelsedagskalas :) hoppas hon kommer uppskatta min present!

Idag har jag träningsvärk, var på skivstång/intervall jobbigt men kul! Känns härligt att höstschemat är igång :) beach 2013, bäst att börja i tid ;)

Igår efter jobbet så gick jag och Lars och åt middag på Asken, lyxade oss med både förrätt och varmrätt det var gott!

Senare åkte jag till Filippa för förfest, perfekt nu när hon bor så nära krogen! :) blev en mycket trevlig kväll med många skratt och mycket dans!

Idag har det varit olidligt varmt på jobbet så när vi slutade åkte jag och Lars hem och hämtade badkläderna och åkte ut till en sjö i Åby för ett kvällsdopp, hur skönt som hellst! :)

Idag träffade jag Anna en snabbis på lunchen, kul att få se henne lite innan hon åker tillbaka till Halmstad.

Ikväll har jag och Lars varit hemma på grillkväll hos Anna och Johan. Var riktigt gott! Får verkligen njuta av det sista sommaren har att erbjuda nu!

Igår träffade jag Filippa efter jobbet. Blev en sväng på stan och fika. Köpte en liten svart kuvertväska på Monki och en sportbh på Gina Tricot som äntilgen har fått in lite av deras träningsklädsutbud :)

Bilden nedan tog jag nyss från min balkong då augustifesten drog igång idag med bland annat fyverkerier

I fredags följde jag och Lars med mamma ut till landet så där har vi tillbringat hela helgen tillsammans med mina föräldrar :)

I lördags var det jätte fint väder, helt molnfritt och vindstilla så då ägnade vi en större del av dagen nere på stranden. Mycket sol och bad blev det denna dag :)
Idag har vädret varit lite sämre så jag och mamma gick en långpromenad tidigare på dagen, hittade en hel del kantareller och även lite skogshallon. Framåt eftermiddagen blev det lite regnigt så då bädda jag och Lars ner oss framför en film på altanen, det var mysigt!

I kväll har jag gjort små figurer av vattenmellon med hjälp utav pepparkakasformar. Har sprungit stan runt efter pepparkakasformar men det var ont om det såhär års.. Fick tillslut låna mormors formar :) De fina figurerna jag fick ut har jag nu styckfryst och kan senare användas som lite roligare isbitar eller bara som gott snacks :)
Har även gjort en god fruktsallad ikväll, riktigt smarrigt!

Igår var jag och Lars och kolla på Filippas och Niklas nya lägenhet och sen käka vi och körde quiz på Hugo ihop med dem :)


Idag chockade jag Lars och följde med till parken för att se IFK Norrköping mot IFK Göteborg. Olyckligt nog slutade det hela 0-0. Hoppas Lars inte tyckte att jag var allt för dåligt fotbollssällskap.. Igår var vi på cnema och såg take this waltz. Var väl en helt okej film men inte så mycket mer än så.

Igår åkte jag Lars Johannes och Emelie till Bergs slussar strax utanför Linköping . Där är det välidigt mysigt att åka till på sommaren. Vi köpte glass och kollade på när båtar slussades. Vi var även nere vid stranden och kände på vattnat men mycket längre än ett fotbad blev det inte. Sedan spelade vi minigolf, och jag VANN! :D Lars kom på andra plats med bara fyra poäng mer. Igårkväll var jag hemma på grillkväll hos Sofie. Det blev en lyckad kväll, god mat och gott sällskap! Och till och med väldigt fint väder :) Kvällen slutade med utgång på Puls.

Har nu varit igång och jobbat en hel vecka efter semestern, det har varit lite tungt och sätta igång igen måste jag erkänna.. Igår var vi och såg Svenska björnstammen när de spelade på Holmentorget. Det var bra tyckte jag, kände igen förvånandsvärt många låtar :) I kväll har jag och Lars haft fredagsmys och ätit hemmagjord pizza som blev väldigt god :) Till efterrätt blev det jordgubbar med vaniljglass och till det såg vi även filmen the prestige som var väldigt bra och framförallt spännande :)

Igår kväll var jag på Hugo på after work med Sofie och Johanna. Var fööör länge sen jag träffade Sofie senast, var kul att se henne igen! :) Men snart ska hon till Florida och plugga en termin där så i höst lär vi inte ses något :( får se fram emot jul då hon kommer hem igen :)