Jaha nu var även september slut, bara tre månader kvar av 2013.. Undra vad man ska hitta på på nyår haha. 

Helgen som gick var rätt så lugn men ändå väldigt bra!
I fredags efter jobbet körde Filippa och jag cirkelfys och efteråt gick vi hem till henne och såg Idol och hade tacofredagsmys. 
I lördags gick jag och Lars tillsammans med Axel på bio och såg Disneys film flygplan som vi hade bestämt att vi skulle göra sedan länge. Filmen gick hem kan man säga och Axel var jätteduktig som satt still hela filmen! På kvällen var jag och Lars hundvakt till Wilma och Millan då mamma och pappa skulle ut och äta under kulturnatten. Såg en film som hette Now you see me, den var bra men självklart hade jag som vanligt svårt att hålla mig vaken.. 
Igår kändes det som en väldigt vuxen dag, tvättade bil, storhandlade och fikade hos mormor :) Avslutade dagen med ett spinningpass.
Idag har Lars och jag bakat bullar efter jobbet, dem blev väldigt mumsiga! Har ju såklart varit tvungen att provsmaka ;) 
Vi pysslade även ihop vår lampa som kom från etsy idag. Den är i platsdelar som skulle flätas ihop, men vi fick ihop det tillslut och den blev väldigt bra när vi  fick upp den :) 






Ja nu känns det faktiskt som att den härliga sensommaren har övergott till höst, men det är lite mysigt det med. 

Idag har jag bara varit hemma och söndagsslappat. Det har varit välbehövligt efter gårdagen. Igår blev det en riktig härlig tjejkväll. Jag åt först middag tillsammans med Sara och Filippa på Texas longhorn. Därefter gick vi till Arbis och mötte upp Tove, Emelie och Sanna för att se burlesqueshowen där. När den var slut gick vi till Hugo och dansade hela natten lång :) 

Idag har jag som sagt bara varit hemma. Såg the great gatsby, den var väl helt ok. Sedan har jag även höstpysslat lite. Fick några pumpor och ljus att kunna ha på ett stort fat av mamma så det har jag ställt ihop :) jag har även gjort små ljushållare av äpplen som vi plockade hos Anna och Johan i veckan :) 




I helgen har jag varit i Göteborg och träffat Jessica. Åkte tåget ner i fredags och blev "bara" 45 minuter sen.. Tack för den SJ! Jessica mötte upp mig på stationen och därefter gick vi till vårat hotellrum och hängde där hela kvällen. På lördagen gick vi på stan efter en härlig hotellfrukost. Jag köpte en ansiksmask på Lush som var med lavendel, luktade gott och var både peeling och lugnande för ansiktet. Sedan hittade jag en skjorta på HM och ett par höststövletter från dinsko. Vi gjorde en paus i shoppandet och åt en mycket god lunch ute i den varma höstsolen. 

När vi var trötta i benen efter att ha gått så mycket och när vi var trötta i armarna av alla tunga påsar gick vi tillbaka till hotellet och slappade lite. Sedan gick vi och tog en kaffe på starbucks, även den avnjöts i den härliga höstsolen. 

På kvällen gick vi och käkade middag på Avenyn. Åt en god burgare med våffelpotatis och Jessica åt ribs :) 

Igår gick vi upp rätt så skapligt för att få ut lite av söndagen också i och med att mitt tåg gick rätt så tidigt. Vi tog en promenad och utforskade lite mer av staden Göteborg. Sedan gick vi och till ett mysigt cafe i Stadsdelen Haga. Där var det verkligen fint med äldre hus och bilfria kullerstensgator. Stället som vi fikade på hade bullar lika stora som en mindre pizza, typ en familjebulle skulle man kunna säga :D Men vi valde dem lite mer normalstora bullarna istället :) 
När jag skulle ta tåget hem igår skulle jag ha ca 15 min på mig att byta tåg i södertälje men det blev ca 1 min pga. Försening. Sjukt stressigt! Trodde aldrig att jag skulle hinna med det bytet, ytterligare ett tack för det SJ! 











Då var man ett år äldre. Inte för att det känns något större skillnad måste jag väl ändå erkänna och 23 känns som en helt okej ålder ändå :)
Jag firade med familj i helgen som var. Fick ett fint Eva Attling halsband, gosiga tröjor och pengar i olika valutor till våra kommande resor :) Igår blev jag uppvaktad av Lars på morgonen med present och scones :) Presenten var biljetter till Soran Ismail och Magnus Betnérs standup som är senare i höst så det ser jag fram emot :)
På förmiddagen igår kom mamma förbi på jobbet med en tårta. Det var en rolig och oväntad överraskning :) Efter jobbet gick jag och Lars på Titanicutställningen i värmekyrkan. Vi fick köa över en timme innan vi kom in så det var lite segt, men det är kul att ha sett den. Efteråt gick vi och åt middag på Bagarstugas Brasseri. Blev en lyckad födelsedag!

Ikväll får jag sova själv då Lars är i Irland för att kolla på Sverigematchen som ska spelas där imorgon. Känns lite ovant att vara ensam nu för tiden och inte så kul alls..