Köpenhamn

0kommentarer








Denna helg spenderades delvis i Köpenhamn. Jag, Lars och hans föräldrar tog tåget ner i fredagsmorse så vi var lagom framme till lunch. Då blev det en sväng i butiker längst med ströget innan vi gick för att checka in på hotellet. Vi bodde på ett hotell som låg precis brevid Tivoli så det var perfekt till kvällen då vi gick på julmaknaden där. Det var supermysigt och juligt på Tivoli med alla ljus och julbodar, riktigt stämningsfullt! Efter besöket på Tivoli åkte vi till Nørrebro brygghus och åt god middag och drack god öl. I lördags gick vi en vända till på ströget och åt lunch i Nyhavn. Där det var det också lite julmarknad. Det var en härlig och solig dag! :) 
Vi hittade bland annat några fina julklappar, lite juldekorationer och så köpte jag en tröja så det var kul att vi hittade lite saker :) 

I lördagskväll när vi kom hem träffade vi Grahn och tog en drink på The Lamp, det var trevligt :)

I söndags träffade jag familjen lite och gick bland annat en långpromenad med mamma och pappa och hundarna. Åkte ut och gick lite i smedby, det är inte varje dag man är där nu för tiden men hundarna älskar det och Wilma börjar gny när man har svängt av redan efter Hageby, tror att hon saknar sina gamla skogar. Det är så festligt att se hur hon kan veta vart man är påväg.

Kommentera

Publiceras ej