Igår var det midsommarafton. Lars och jag åkte ut till mamma och pappa på landet på förmiddagen. Vi åt sill och potatis tillsammans med min familj och Sannas familj. Efter att vi hade ätit gick vi ner till vattnet där det var midsommar firande med dans runt stången, fiskdamm mm. Vi hade tagit med oss fika ner till vattnet men vi fick ta med oss det tillbaka hem till stugan för självklart kom det ju en liten skur när vi skulle slå oss ner i gräset. Lars och jag hade bakat en maräng med kokos och hallongrädde som blev mycket omtyckt och god.
På kvällen åkte Lars och jag hem till Ante och Jennifer. Där var även Oscar och Lagge. Vi grillade, spelade kubb och spelade absolut överrens. Det blev en riktigt kul och härlig kväll.

Imorse gick vi upp klockan fyra och vid fem åkte vi till skavsta för att flyga till marseille tillsammans med hela Lars familj. När vi väl hade landat hämtade vi våra hyrbilar och åkte till vårat hus som vi nu har hyrt en vecka i Uzés. Vi kom fram på eftermiddagen och då tog vi direkt ett dopp i poolen. Nu ikväll har vi varit inne i Uzés och ätit middag. Idag blir det att sova tidigt pågrund av den tidiga morgonen.

Tvätta, dammsuga, äta, house husbands, springtur, duscha, krigets unga hjärtan. Vissa kvällar hinner man med mer än andra :)

I helgen firade vi kusin Jonathans student. Det var trevligt och det verkade som att studenten själv var nöjd. Av oss fick han en liten grill som man kan ha med sig i bilen när man åker och badar.

I lördags blev det ännu mer firande. Vi var på 25 års fest och firade Lars kompis Cissi. Vi fick god mat och det var härligt väder så att vi kunde sitta ute hela kvällen i hennes trädgård. Det blev även en sväg på Hugo innan vi drog oss hem.

Har precis avslutat en härlig långhelg!
I onsdags efter jobbet gick/sprang jag milen i vrinnevi med Filippa. Gjorde något konstigt med vaden som känns av och det vill inte riktigt ge sig. Blev något sendrag eller någon muskelbristning eller något annat skit men det blir bättre för varje dag i alla fall så det släpper nog snart.
I Torsdags var det nationaldagen och jag kan väl inte påstå att jag firade det så jätte mycket. Jag träffade Anna en sväng och på eftermiddagen låg jag och Lars och njöt av solen på baksidan av vårat hus.
I Fredags följde jag och Lars med hans föräldrar till landet där hängde vi och grillade gott och njöt av det härliga vädret.
I Lördagskväll tog jag och Filippa en barrunda på stans uteservering. Vi började med att käka på Asken, däefter gick vi till the lamp, maneza och avslitade kvällen på bishop :)
Igår bjöd jag och Lars mormor på middag. Vi gjorde en fläskfilégryta med ris och så bakade jag en rabarberpaj till efterrätt :)

Lika dålig med uppdatering som vanligt men jag ska försöka skärpa mig!..

Hela förra veckan blev det träning efter jobbet måndag-torsdag så det är väl inte så mycket att skriva om kanske.

I fredags gick jag och Filippa en sväng på stan efter jobbet. Jag köpte ett par mjuka bomullsbyxor, två par shorts, en långärmad superskön tröja och en basic vit t-shirt. Därefter köpte jag med sushi hem till mig och Lars som vi kunde sitta på balkongen och äta. Senare på kvällen gick vi på bio och såg hangover 3, den var helt okej men det känns som att det räker med detta galna gäng nu, det känns som att det lätt blir lite för mycket av det hela.

I Lördags började jag dagen med att få goda nybakata scones av Lars, det var en härlig start på dagen innan jag och Filippa gav oss ut i milen i vrinnevi. Vi joggade och power walkade varannan kilometer, det blev bra intervaller :)

Igår gick jag upp tidigt för att jag, mamma, Oscar och Sanna skulle ta oss en liten dagsutflykt till Ullared. Det blev en bra dag och jag fick med mig en hel del därifrån :) Var även skönt att det inte var allt för mycket folk där heller för ovanlighetens skull.

Idag har jag och Lars varit på Ica maxi och storhandlat efter jobbet. Känns skönt att ha fyll kyl och frys!