Idag har jag varit hemma hos mamma och pappa hela kvällen. Mamma har hjälpt mig att göra lite ljusa slingor i håret så att jag fick bort min utväxt. Vill ju att det ska vara lite snyggare i färgen nu när vi ska åka iväg, 13 dagar kvar! Det blev bra och ser fräscht ut igen :)
Har också tvättat lite ikväll första gången i Lars tvättstuga. Gick sådär.. Gick på den berömda och fick med något lite för rött i den vita tvätten.. Så nu får jag leva efter att Pink is the new white! Tur att det bara var mina kläder som jag tvättade i den maskinen! ;)

Nu har det ytterligare en helg passerat..

I fredags hade jag och Tove fredagsmys i hennes nya lägenhet. Det blev tacomys och happy feet 2 :) Toves lägenhet var jätte fin och kommer passa henne toppen bra tror jag! I fredags sov jag nog även sista natten i min lilla lägenhet.. Känns både lite sorligt och bra..
I lördags gick jag upp ganska tidigt för att börja röja och packa ner mitt boende i kartonger. På eftermiddagen åkte jag och Lars mellan våra lägenheter och flyttade över mina saker. Så nu har jag flyttat in hos Lars :)
På lördagkvällen åkte vi till Sara i smedby, kändes lite som att komma hem igen i de gamla kvarteren som jag växt upp i.. Sara och hennes syster Emma hade förfest och det var kul lite senare på kvällen gick vi ut på Puls det var kul det med, en lyckad kväll helt enkelt :)
Igår mådde jag sämre än vad jag förtjänade, inte kul! Men som tur var bjöd mamma och pappa oss på middag vilket var oerhört gott och lyxigt att slippa laga mat själv :)

Idag har jag varit och gjort ett nytt pass och om ca fem dagar får jag hämta det så får jag se hur det blev! :)

Igår var vi och firade Alexs två årsdag, tror han blev glad för picknicksettet som han fick av mig och Lars :)

Inatt föddes ett litet kungabarn.. Grattis grattis till Daniel och Viktoria och hela svenska folket!

Igår testade jag spinning för första gången. Kan väl inte påstå att jg blev så speciellt biten. Fick dock någon fruktansvärd värk i rumpan! Inte träningsvärk ont, det kan man ju liksom leva med på ett eller annat sätt men det här känns mer på ett annat sätt och gör verkligen ont.. Får väl hoppas att det släpper snart!

Idag har vi haft lite konferens med jobbet ute på villa solliden i krokek på eftermiddagen vilket var trevligt och givande. Det är nog viktigt att man stannar upp och utvärderar sin vardag lite emellanåt så man kan göra allt för att jobbet ska funka så bra som möjligt! I och med att det idag även är fettisdagen så bjöds det på en god och hembakad semla till fikat :)
Senare ikväll var vi med jobbet på Enoteket och hade lite after work. Det blev en god stenungsbakad pizza för min del :)

I fredags firade jag och lars vår ett års dag. Efter jobbet åkte vi ut till ingelstad och köpte lite nödvändiga saker till min flytt. Inte så romantiskt utan mer nödvändigt.. Men efter åkte vi hem och lagade god mat och drack lite vin så det blev en mysig kväll tillslut :)

Igår började jag dagen med ett Fuegopass på friskis innan jag gick hem och röjde och började packa ner min lägenhet i flyttkartonger.. Packade bara tre kartoner men av en lägenhet på 42 kvadrat kommer det nog inte bli så många totalt så jag är nog på god väg och ligger ganska bra i fas tror jag.
Lördagen avslutades med lite melodifestivalen (vilket var pinsamt dåligt) och lite TP och Alias tillsammans med Lars och hans vänner :)

Idag har vi röjt och fixat lite hemma i Lars lägenhet så jag har möjlighet att få plats med mina saker där så småningom! Nu på eftermiddagen har vi haft mormor på lite söndagsfika hemma hos mig i min lägenhet med lite kladdkaka och kaffe :)

I veckan som kommer ska jag bland annat testa på spinning vilket ska bli lite spännande och på onsdag ska vi på två års kalas och fira Axel :)

Är man här i Aruba med personen som jag älskar över allt annat! Kan inte förstå det känns så fantastiskt sjukt underbart!

Igår var det alla hjärtans dag och jag fick jätte fina röda rosor av min Lars :) efter jobbet gick vi och åt pannkakor med sylt och grädde innan vi därefter gick och såg en gång i Phuket på bio. Det var en charmig och lite små kul film. Vi avslutade kvällen med ett mysigt bubbelbad hemma hos mig :)

Och jag kanske inte ska missa att nämna det viktigaste som hände igår, vi bokade en två veckor lång resa till Aruba så den 12/3 lämnar vi Sverige för ett litet tag! :D

I lördags spenderade jag dagen i Stockholm med Frida, Johanna och Madelene från Mallorca. Vi började dagen med en runda på stan där jag hittade en väska på hm i lagom storlek. Därefter åkte vi till lägenheten som Johanna lånat på Kungsholmen. Det var nog den minsta lägenhet jag sett men ändå väldigt charmig. Där hängde vi och slappade innan vi gjorde oss i ordning inför kvällen då vi åkte till Oscar som bor i bromma och som också var med på Mallorca. Hos honom var även Sivert, Alex, Linn så det var kul att träffa dem med igen.

Igår firade vi mormor som fyller år idag, det var trevligt och bjöds på god mat och tårta! :)

Idag har jag varit och tränat. Blev ett härligt stationspass :)

Just nu sitter jag på tåget på väg upp till Stockholm för att träffa några av de andra som var med på mallorca :) ska bli kul att få träffa dem igen! Så får vi se vad dagen har att erbjuda :)

Igår bjöd jag och Lars hem hans föräldrar på fredagsmys hemma hos mig. Vi bjöd på en god tre rätters middag med laxrullar till förrätt, ryggbiff med klyftpotatis och fransk tomatsallad till varmrätt och en desert med hallon till efterrätt.

Nu ska jag bara luta mig tillbaka och lyssna på lite bra musik och vänta på att klockan blir kvart i ett då tåget ska vara framme i Stockholm.

Igår drog jag med Lars till friskis och fick honom att testa på ett stationspass, han var jätteduktig för att vara första gången tyckte jag! :)
Nu har jag lite dubbel träningsvärk, dels från passet igår och dels från i lördags men det är ju ändå en slags bra värk så jag ska låta bli att klaga allt för mycket! :)

Nu har vi precis käkat lite gott så nu ska vi snart gå ner till Hugo och vara med på kvällens musikquizet där. Får se hur det går den här gången när 2000-tals musik och gamla 50-60-tals klassiker var kvällens tema :)

Ha det gott!

Nu är snart denna helg slut..

I fredag var jag med Lars hem till hans föräldrar och hade fredagsmys med hans familj med tacos, på spåret och skavlan. Det var mysigt :)

Igår började jag dagen med ett härligt skivstångspass som jag känner av idag, och för ovanlighet skull har jag lyckats få en härlig träningsvärk i magen men jag hade nog kunnat lasta på lite mer vikter på styrkeövningarna för armarna så det får jag nog göra på onsdag :)

Igår kväll gjorde vi hemmagjorda hamburgare och såg på film tillsammans med Johannes och Emelie :) blev maktens män som var helt okej :)

Idag började vi dagen med en smaskig pannkaksbruch! :) sedan har vi även bakat kärleksmums som vi bjöd mamma och pappa på i eftermiddags när de kom hit på eftermiddagsfika :)

Imorgon väntar en ny vecka med nya utmaningar!

Ikväll har jag, Lars, Oscar och Sanna åkt skridskor. Det var roligt tyckte jag men väldigt väldigt kallt, ca -9 grader. Var kanske både först och sista gången för den här säsongen..

Sitter nu och väntar på Tove och att dagens Afropass ska börja :)

Igår var jag med Lars, Joannes och Emelie på Hugos musikquiz. Det var kul och gick väl helt okej fick 24 av 41 poäng, kanske inte låter så jätte bra men vi gjorde så gott vi kunde :) var inte allt för lätt med svenska åttiotalslåtar..