För idag är det farfars födelsedag! Var förbi efter jobbet och grattade honom och åt tårta :)

Jag har även varit uppe hos Anna en sväng nu på kvällen på en grillkväll med henne och några av hennes vänner. Kvällen avslutades med lite kubb, det var mysigt. Kul att se henne igen :)

Idag har jag och Lars bakat kanel och kardemummabullar de blev väldigt goda! Vi råkade nog äta en och annan bulle för mycket när de var färdiggräddade bara..

Ikväll har vi sett filmen Jeff who lives at home. Den var lite speciell men ändå bra :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3118008/images/2012/pic_206921027.jpg" class="image">

Sitter just nu och väntar på Sara, Johanna och Jannie :) ska träffas hemma hos mig först för en fördrink sen får vi se vart vi tar vägen :) har äntligen slutat regna efter att ha varit skitväder hela dagen men nu ser det ut att kunna bli en fin kväll :)

Igår var jag på hugo med Tove och Emelie bland annat och kollade på Sverige- Englands matchen som tyvärr inte slutade så jätte kul men det var trevligt ändå :)

Var på Asken i knäppingsborg nu ikväll med jobbet och hade lite after work skulle man väl kunna säga. Åt toast skagen till förrätt, hamburgare till varmrätt och cheescake brownie till efterrätt, allt smakade mycket bra och vi hade det trevligt :) nu är jag dock väldigt väldigt mätt!

Imorgon är det fredag! Var lite sugen på att åka ut till landet men det verkar inte bli så jätte rolig väder så tar nog hellre och följer med någon helg ut när det inte är lika osäkert..

Måste bara säga att jag är så stolt över bror min som slutade första året på gymnasiet idag och duktig som han är fick han ett stipendium :) Han är så duktig!

Idag har jag och Lars varit hemma hos Anna, Johan och Axel. Vi åt pannkakor med svenska jordgubbar och färska hallon, väldigt gott! Sedan läste Lars bok för Axel innan har skulle krypa ner i sängen det var uppskattat tror jag :)

Idag har mina nya inneträningsskor kommit så nu är jag riktigt sugen på att testa dem men det får nog vänta till nästa vecka..

Var och testade friskis skivstång/spinnpass ikväll som innebär 45 min skivstång och 45 min spinning direkt efter. Känns i hela kroppen nu, får väl se hur det blir att ta sig upp från sängen imorgon.. Känns som jag får räkna med att få lite träningsvärk.. :)

Mango!

Har varit ute i skogen i Smedby nu ikväll med mamma och wilma :) Det var mysigt trotts att det regnade lite men vad gör det när man har rätt kläder :)

Nu blir det färsk mango och tv :)

Köpte denna härliga hud lotion på apoteket idag. Hur härlig som hellst och med en fruktig doft av mango och aprikos :)

Fick en kaffe från en Starbucksbuss på luchen som var parkerad mitt i centrala Norrköping mycket trevligt :)

Igår kväll träffade jag Tove :) vi åt hade tacomys hemma hos mig och därefter gick vi på bio och såg snow white and the huntsman. Den var väldigt bra och spännande! Mycket bättre än vad jag hade trott så det var kul att bli så possitivt överraskad :) lite komiskt var att vi hamnade på platser precis brevid Filippa och Niklas inne i biosalongen :)

Idag ställde jag och Lars klockan för att gå på lägenhetsvisning. En tvåa på enebygatan. Den var fin och trevlig men vi får nog tänka lite på det och man kanske inte ska kasta sig på första bästa utan se lite vad som finns..
Efter blev det ett stopp på Halvars med god glass :)

Har även varit duktig och tvättat fönstrena och hunnit med en springtur mellan regnskurarna.. :)

Ikväll ska jag träffa Tove och käka lite och sen blir det troligtvis bio :)

Hur bra är inte det?!
Idag har jag varit med Lars, Maria och Anna på Axels sommarfest på dagis. Det blev tipspromenad och picknick i folkparken :)

Ikväll har jag och Lars även gjort smootie med vaniljyogurt och hallon, det blev väldigt gott :)

Idag har jag varit på korpens dansmaraton med Filippa, Lisa, Mysan, Tove och Frida. Det var jätte kul och rätt så jobbigt. Det var tre timmar av Sumba, Afro och Bollywood varav två av dem höll Ida i.

Ikväll har jag och Lars hemma hos mamma och pappa på middag det var gott och trevligt :)

Kan inte sluta titta på resor och lägenheter på nätet.. Det känns som man många gånger vill ha allt som man inte kan ha för stunden men mycket vill ha mer.. Samtidigt är det väl bra att ha strävan här i livet annars kommer man ju ingenstans men samtidigt gör det en lite nedstämd..

Kan inte bli annat än att bli nostalgisk när man hittar Pettson och Findus appen :) vet inte hur många gånger jag spelade det tillsammans med morfar när jag var liten :) dessa stunder skulle man vilja få tillbaka..

Igår var det inflyttningsfest hos Tove :) Det var trevligt och hon har fått det fint i sin lägenhet :) Lars och jag följde inte med de andra ut utan gick till Munken istället och träffade Mathias, Viktor och en till kille. Blev en bra kväll i det stora hela :)

Idag har jag styrt med lite av varje här hemma och varit ute och testsprungit i mina nya skor. Måste erkänna att de är hur bra som hellst! Kanske till och med de skönaste skor jag haft :)

Såg midnatt i Paris tidigare idag och längtade tillbaka till förra helgen..

Jordgubbar med kesella vanilj, enkelt och gott :)

Igår startade jag helgen med ett härligt Fuegopass på friskis med Tove och Tessan. Därefter gick jag hem och inväntade Filippa för lite fredagsmys med film :) Det blev mirror mirror en söt och lite rolig film. Julia Roberts gjorde rollen som den elaka styvmodern väldigt bra och när hon var den gamla damen med äpplet var hon minst lika obehaglig som man minns fårn när man var liten.
Var även hundvakt till wilma igår men hon längtade nog hem mest tror jag..

Idag började jag dagen med ett skivstångspass och lite löpning på gymmet så nu är jag lite trött i kroppen.. Har även varit och hämtat mina löparskor som jag beställde från sportamore i veckan blev ett par nike lunarglide som var väldigt sköna!

Ikväll blir det inflyttningsfest hos Tove :)