Nu är det bara en månad kvar av 2011, det här året har gått riktigt fort! Men så säger man väl alltid å andra sidan.. Jag undrar när snön kommer.. Vore lite mysigt nu när det snart är jul :)

Idag blev det tacomys och bode söker fru med Lars en riktig mysonsdag :)

Snart är det helg igen! Sova läänge är nått jag önskar att få göra :)

Just nu är jag och Lars mitt uppe i lussekattsbakandet, tror att de kan bli riktigt fina och goda! :)

Har hunnit återhämta mig skapligt från en härlig och intensiv helg i London.
Åket från Norrköping redan kl 5 på morgonen i fredags sedan bar det av mot skavsta. Hela fredagen spenderades med alla de andra "Moretimearna" från hela landet på ett konferensställe precis intill Themsen. Därefter åkte vi och checkade in på de fem stjärniga hotellet the grange city hotel and spa tower bridge london, väldigt fint och lyxigt! :) kan gärna tänka mig att åka dit igen! Därefter gick vi till en riktigt brittisk pub, hade velat dra vidare efter det stängde som vissa gjorde men var så fruktansvärt trött efter en så tidig morgon.. Men men hoppas det kommer andra tillfällen till att gå ut i London!
Lördagen spenderades till största del på Oxford street där man var långt ifrån ensam. Hittade en hel del bra grejer! Bla. en tröja och väska på Primark och där var det galet verkligen galet mycket folk! Sedan hitta jag en tröja på New look, två tröjor på Zara och även lite julklappar men jag säger inte var jag hitta dem ;) På kvällen var vi på Texas embassy åt god fajitas och drack goda drinkar! :)
I söndag åkte vi till Covent garden. Var jätte skönt väder så det var skönt att stå där på torget och njuta av solen som värmde! :) Var även lite smakråd till Lars och Viktor som köpte fina skjortor :) hittade även ett par byxor på Zara där :) sedan blev det en lunch på kingly court vid carnaby street innan det var dags att åka till hotellet och checka ut och dra sig mot flygplatsen.
Är mycket nöjd över en trevlig helg! :)

Har nu pyntat lite hemma inför julen och nu som sagt bakas det lussekatter så man börjar få lite känsla för att det faktiskt snart är jul igen :)

Kom precis upp från ett varmt och skönt bad, ibland förtjänar man verkligen det! :) Har haft jätte jobbig huvudvärk idag så dagens träning fick jag ställa in =/ vill inte riskera att bli sjuk till helgen då
London väntar :) får se hur jag känner mig imorgon, kanske får bli något då istället.. Får väl börja tänka på vad som ska tas med till London men det är skönt att jag precis har tvättat massor så man behöver tänka på det :) behöver väl i och för sig inte så mycket då vi reser med bara handbagage och en gemensam väska.

Har äntligen fått kontakt med dem på Ving idag. Man skulle tydligen få reda på det i mitten av feb vart man ska. Kontaktade även Oscars tjejs syster som eventuellt skulle kunna ha varit intresserad av min lägenhet men när jag pratade med henne så trodde hon att det gällde en annan period. Så nu står man på ruta 0 igen kan man säga.. Vill ju hellst av allt inte säga upp den då jag trivs väldigt bra med den. Jaja får se hur jag löser det..

God natt!

Idag vaknade jag hemma hos mamma och pappa det var mysigt :) hade tänkt gå ut på en morgon promenad med dem och wilma men det var verkligen inget roligt väder ute så det fick vara..
Sedan åkte vi på söndagsmiddag hos mormor. God mat och lika trevligt som
Alltid! Avslutade helgen med da vinci koden tillsammans med Lars :)
Nu ska jag sova och imorgon väntar en ny vecka med diverse trevligheter :)

God natt!

Dagen började med en låång härlig slappar morgon med Lars :) Ibland är det så skönt att bara känna att man inte behöver studsa upp ur sängen direkt när man vaknar!
Därefter blev det ett Fuego pass på Friskis med Tove, bra start på helgen :) Riktigt roligt och man blir förvånansvärt trött av det!
Har avslutat lördagen hemma hos mamma och pappa med lite mys framför så mycket bättre. Kanske är sista helgen i smedby nu innan dem flyttar, känns lite sorgligt med tanke på att man inte har någon anledning att åka ut till den här delen av stan sedan.. Samtidigt som det är trevligt att de kommer bo lite närmre mig :)

Äntligen fredag och helg! Åh va jag ska sova länge imorgon! :)
Idag har vi firat Lars syster Maria med god mat och fina presenter :)
Nu har vi landat hemma hos mig i tv soffan framför what happens in vegas, har sett den för länge sen och har för mig att den är lite smått rolig :)

Trevlig helg!

Kom precis hem från en mysig kvällsfika med Filippa :) Blev en god macka på skafferiet. Därefter en liten vända på stan för att investera en ny mascara och ett jätte bra spray mot vin fläckar som jag tänkte ge Lars föräldrar imorgon när vi ska dit på middag. Lyckades nämligen välta ett glas rödvin ut över bordet när vi var där och åt senast smidig som jag är..

Nu ska jag byta om lite och gå till Lars och mysa ner mig med honom i tv soffan :)

Ligger i soffan ser på vänner och väntar på att gå till friskis, blir ett medelpass ihop med Tove :) måste komma ihåg att påminna henne om att vi måste kontakta Ticnet och se om det är dit man ska vända sig för att få tillbaka pengarna för den inställda Rihanna konserten.. Sedan väntar bonde söker fru ihop med min Lars :)

Skönt att halva veckan nu har gått! I helgen får det nog bli rätt så lugnt för nästa helg blir det LONDON! :D Dock med jobbet men ska stanna en dag längre så då kanske man förhoppningsvis hinner shoppa lite!

Oj måste upp och hoppa, friskis väntar! :)

Då var man med blogg då..  :)