Igår kollade jag och Lars lite mer på reseplaner. Vi har fått ett förslag på en guidening i Peking under hela tiden som vi har tänkt att vara där, blir ungefär sex dagar så det har vi nog mer eller mindre bestämt oss för. Sedan kollade vi på hotell på hawaii där vi också har tänkt att vara cirka fem dagar. Vi hittade några som verkade rätt så lovande så nu gäller det bara att bestämma sig :)

Ikväll har vi varit en sväng ute på Ingelsta och storhandlat. Skönt att ha det fult i kyl och frys :)

Igår hade Filippa och Niklas halloweenfest det var trevligt och alla var utklädda till lite allt möjligt :) vr även ute en sväng och det väldigt mycket folk ute på krogen! Men det var kul att gå ut och dansa lite :)
Jag var ute lite i sista minuten med en halloweenutklädnad men lite spökade jag i alla fall ut mig :)

Igår var jag och Lars uppe och hälsade på min lilla mamma som opererade sin arm i måndags hon såg så ynklig ut stackare. Gav henne en bukett röda rosor som lite plåster på såren.

Ikväll slog jag en signal till Anna så nu hoppas jag att jag kan få lite restips ifrån henne i och med att hon var iväg på en långresa för två år sen :)

Just nu ligger jag i soffan och kollar på berg flyttar in hos hockymålvakten Henke Lundkvist. Killen har ju allt! Penthouse i NYC, snygga bilar, massor av pengar, charmig och ser också väldigt bra ut.. Ojojoj!

Kan starkt rekomendera att se en serie som gått på svt i tre delar torka aldrig tårar utan handskar. Mycket gripande och rörande serie om AIDS i Stockholm på 80- talet. Finns även som bok som jag funderar på att ta att läsa så småningom.



Läste idag klart Carolina Gynnigs bok Laura -flickan från havet. Jag hade ärligt talat inte alls så höga tankar om boken men den var bra så nu tror jag att jag ska se till att läsa hennes andra bok :)

Inatt har Lars och jag haft en lite nattgäst. Axel sov hos oss från igår till idag och det har gott jätte bra! :) vi har varit ute i vasaparken och lekt men tråkigt nog var det så ruskigt väder så vi blev inte så långvariga där. Annars har vi sett på Bamse, läst bok och ätit pannkakor och myst :)

Idag är man lite trött då båda jag och Lars sovit lite som på nålar inatt då man inte är van att ha en liten emellan oss men det har som sagt gott väldigt bra :)

Imorgon ska min lilla mamma operera axeln efter att hon cyklade omkull för nu två månader sedan. Hoppas för allt i världen att det kommer att gå så smärtfritt som möjligt för henne!

Igår kväll följde jag med mamma och pappa ut till landet efter jobbet. Hur skönt som hellst och komma bort lite från stan och komma ut hit och bli lite ompysslade och påmind om sommaren. Känner att hösten hittills varit rätt så intensiv så det kan vara skönt att bara komma bort från stan en liten stund. Tyvärr så regnar det är är rätt så grått men vi har ändå kunnat varit ute och gått. Det var bara att hoppa i ett par gummistövlar så var det inga problem! :) Vi har även kunna plocka av några vinduvsklasar från vår vindruvsranka lite roligt att det blev något av det och en del druvor var rätt så goda :)

Den här veckan var det min lilla älsklings otur att falla omkull på cykeln och för honom var det också spårvagnsspårns förtjänst.. Som tur var gick det inte lika illa som för mor min men en svullen hand och ett uppskrapat knä kan göra väldigt ont det med.

Igår bokade vi våra flygbiljetter till vår resa så nu drar det igång! :) känns kul att veta att det kommer att bli av :) så den 5:e februari lämanar vi landet och är tillbaka den 26:e mars. Ser fram emot det enormt mycket! :)

Ny vecka nya utmaningar! :)

I lördags kväll var jag och Lars och bowlade med Filippa och Niklas. Typiskt nog vann Lars, jag får väl helt enkelt erkänna att han är bättre på det där en mig.. Men men det spelar väl inte så stor roll egentligen :)

Igår var jag uppe och fikade med familjen hos mormor. Det var mysigt och bjöds som vanligt på massor av goda kakor :)

Ikväll har jag varit på ett skivstångspass så nu är jag härligt mör i kroppen!

Ikväll har jag och min Lars varit husliga och bakat valnötsbröd. Det blev ett långbak med två och en halv timmas jäsning och en timma i ugnen men det luktar väldigt gott så det kan ha varit värt väntan tror jag. Receptet fick jag från pappa då jag minns att han ibland bakade detta bröd när jag bodde hemma och jag minns att det var väldigt gott så jag ville testa att baka det själv :)

I förmiddags var Lars och jag en sväng ute på ingelstad för att kolla på grejer till badrummet som vi ska göra i ordning senare i höst. Vi köpte kakel som vi ska ha på väggarna för det var vi väldigt säkra på vilket vi ville ha men resten får vi ta och tänka lite på.
Vi blev bjudna på middag hemma hos mamma och pappa, gott som alltid! Jag bakade en äppelsmulpaj på morgonen som vi tog med till dem och mumsade på till fikat :) Mamma och pappa var en sväng till IKEA igår så de hade köpt lakan till oss som vi fick så nu har vi nått att byta med, det var snällt :)
Ikväll har jag och Lars varit och sett Familjen Adams som jag fick biljetter till av Lars när jag fylde år. Den var bra och de var duktiga! :)

Igår efter jobbet åkte Lars och jag till Anna och Johan för lite fredagsmys. Vi tog med oss såpbubblorgrejen vi köpte i London som man kunde göra stora såpbubblor med. Den var väldigt uppskattad av Axel som sprang och jagade dem. Sedan plockade vi även äpplen i deras trädgård så nu för jag se vad jag hittar på med dem :)

Idag har jag städat här hemma så nu är det rent och fräscht!
Nu på eftermiddagen har jag varit ute gått lite i det fina härliga höstvädret. Stannade till en sväng hemma hos farmor och farfar påvägen och drack lite kaffe :)

Idag är det kanelbullensdag vilket man så klart inte kunde gå miste om. Har inte hunnit baka några egna tyvärr men vi köpte bullar på jobbet och fikade med på eftermiddagen vilket var smarrigt!

Ikväll har jag varit fuego tillsammans med Tove :) Hur skönt som hellst och koppla bort tankarna ett tag och bara dansa loss!

 
i fredags åkte vi till London med kontoret. Vi hade möte hela eftermiddagen och kvällen startade vi uppe i skybaren på hotellet med utsikt över towern vilket var väldigt häftigt! Därefter var vi ute och åt på en mexicansk restaurang tillsammans med Nyköpingskontoret. Där blev även en hel del margrita och Corona.. Efteråt gick vi till en bar i Covent Garden där vi stannade hela kvällen.
 
På lördagen var vi alla mycket trötta efter fredagens festligheter men trotts det så åkte vi ändå ut rätt så skapligt tidigt till Notting Hill och gick på marknad. Mycket mysigt och det var även väldigt härligt väder så det gick att ta av sig jackan när man var i solen :) på marknaden hittade jag en ring, ett halsband och ett par solglasögon. 
 
Eftermiddagen spenderades på Oxford street där jag köpte ett linne på topshop och ett träningslinne på Nike :)
På kvällen åkte vi in till stan och åt på Vagamama och så gick vi på bio och såg Ted. Det blev en bra kontrast till fredagkvällen med lite lugnare aktiviteter..
Filmen var bra och det blev en hel del skratt :)
 
Igår försökte vi åka in så tidigt som möjligt in till stan för att göra Primark direkt när de öppnade, det var vi dock inte själva om att tänka för det var propfullt med människor när de slog upp dörrana. På Primark blev det en hel del handlat Tröjor, smycken, underkläder mm.. :) 
 
Ikväll ska jag bara slappa i tvsoffan. Känner mig rätt så matt efter en intensiv helg. Bodde på ett mycket trevligt hotell förresten. Dubbeltree någonting tror jag att det hette.. Det är så lyxigt när man vaknar och får äta god hotellfrukost! Baren högst upp på hotellet var även den väldigt häftig! :) och även väldigt trevligt att det fanns en Appeldator på varje hotellrum! :)