Då har ytterligare en månad gått, bara två kvar av det här året.. Idag är det dessutom halloween. I helgen var det halloweenfest hos Filippa och därefter gick vi till Puls där det var halloweenkväll. Jag hade klätt ut mig till en Pink Lady från filmen Grease och Lars var V for Vendetta. Inte några jätte avancerad outfits direkt men ändå helt okej :) 

I veckan har det blivit en del träning måndag-onsdag. Är skönt att ha kommit in i bra rutiner :)







Den här veckan har jag tagit tag i träningen igen efter ca två veckor, det har varit hårt men jag hoppas att jag snart är tillbaka i form :)

I fredags efter jobbet gick jag och Filippa på bio och såg aboute time. Den var väldigt bra på många sätt :) Absolut en film jag rekomenderar! 
När jag kom hem från bion såg jag och Lars despicable me 2 som var väldigt rolig! 
Igår var jag och Lars i Linköping och firade Andreas som fyller 25. Det blev middag och häng på HG hela kvällen. Drack många billiga och goda drinkar! :) 
Idag har vi varit och ätit söndagsmiddag hemma hos mamma och pappa och umgåtts med dem hela eftermiddagen. 





Jag är oftast väldigt deppig över att sommaren har tagit slut och att hösten allt mer infinner sig, men jag måste erkänna att helgen som har gått har varit rätt så härlig ändå.

Igår var jag ute och gick en lång promenad i vrinnevi i det härliga vädret innan det var dags att fixa sig för att åka på Sanna och Tessans 25 och 18 årsfest med maskeradtema länder. Det blev en trevlig men rätt så tidig kväll då Lars och jag passade på att få skjuts hem av mamma och pappa som också var med. 

Idag fick jag med mig Lars som promenadsällskap. När vi kom hem bakade jag en äppelpaj. Ikväll har vi gjort en god hemmagjord pizza med färska tomater, rödlök och mozarella, supersmarrigt! :)









Under vår tid i london fick jag ont i min rackarns visdomstand men jag bet ihop, knaprade värktabletter och tänkte att det där får jag ta när jag kommer hem.. I söndags tog jag tag i det direkt. Åkte på jour i Linköping fick spola rent en snabbis men vad hjälpte det :/ Igår åkte jag till min vanliga tandläkare då dem fick "bränna" bort tandkött :s jag vet att man blir lätt illamående när man hör det men det hjäpte faktiskt och idag känns det bättre! :) 
Har dragit på mig höstsnuva med så nu är man sådär härligt röd och torr runt näsan som man vanligtvis är såhär års.. :/

Idag har jag köpt ett armband på Lindex i deras kollektion där vinsten av försäljningen går till bröstcancerfonden, tummen upp för det! Och sedan var det ju väldigt fint med :) 
Har precis testat min nya ansiktsmask som jag köpte på Lusch i London. Blev väldigt lent och härligt i ansiktet :) 






Har spenderat onsdag-lördag i London tillsammas med Lars, Oscar och Sanna. Har blivit mycket bra shopping! :) Vi åkte dit med två stora tomma resväskor som vi delade på parvis och det var tur för dem var nästan svåra att få igen när vi skulle åka hem! :) 
Har inte turistat allt för mycket kan jag väl inte påstå utan det har mest blivit fokus på shopping. Det var kul att vi alla hittade så mycket fina och bra saker :) En kväll var vi och åt middag och drack drinkar på Hard Rock. Första gången vi var på det i London. Tyvärr blev vi inte allt för imponerade av maten.. Vi var däremot på ett ställe i närheten av Covent Garden på ett ställe som hette Homeslice där vi åt riktigt goda pizzor! :) 
Igår var vi på Portabello road på marknaden där, väldigt mysigt! Vi bodde på ett hotell i Notting hill som var helt okej för det vi hade betalat för det, väldigt engelskt skulle man väl kunna säga.
Under resans gång har vi även testat froyo på topshop och druckit bubbeltea, det ena var väl kanske godare än det andra.. ;)