Det var visst ett bra tag sedan jag skrev något här senast.. 
Ett nytt år har det hunnit bli med :)
Hade en trevlig nyårsafton tillsammans med Lars och några kompisar till honom. Vi spenderade kvällen hemma hos Ante i Lagerlunda. Han och Jennifer hade fixat med god trerätter middag. som bestod av chevrétoast till förrätt, oxfilé med klyftpotatis och rödvinssås till varmrätt och pannakotta med fräscha fruktiga tillbehör till efterrätt. Blev en trevlig och skapligt lugn kväll :)




För några helger sedan hade jag en liten tapas kväll här hemma tillsammans med Tove, Sara och Linda. Jag hade fixat en massa plock som bestod av bland annat små tacopajer, vitlöktsstekta jätteräkor, kycklingspett, lufttorkad skinka, tomat och mossarellasallad och en massa andra godsaker. Blev en riktigt härlig tjejkväll!

Jag har även varit på bio och sett 12 years a slave tillsammans med Lars och Filippa. Den var bra men väldigt obehaglig och rörande. Innan bion gick vi till Enjoy och åt. För min del blev det deras goda vinkokta musslor, mums! 
Var även ute och åt med Sofie på Enoteket för ett tag sedan. Trevligt att träffas lite sådär ordentligt!


En annan sak som har hänt i början utav detta år är att mammas och pappas wilma har fått somna in. Det var torsdagen den 9/1. Mamma och pappa åkte till smådjurskliniken för hon hade varit hängig och trött sedan en tid tillbaka men dem fick rådet att låta henne somn in där och då. Dem märkte på henne där att hon inte mådde bra. Usch det är tungt och tråkigt i och med att jag var 12 år när vi skaffade henne så det är ju såklart som en kär gammal vän men man vet ju trotts allt om att hundar inte lever för alltid även om man skulle vilja det.. Men det var nog skönt för lilla Wilma att få somna och sluta lida av smärtan, det är så man får försöka tänka.. 



Nu är det bara fyra dagar kvar tills vi åker! Miami + karibien!! :D Som jag längtar! Känns så himla skönt att få åka härifrån nu när det har kommit massor med snö och så. SOL & VÄRME! :)