Till min älskling som fyller år idag :) Imorse "väckte" jag Lars med frukost på sängen och paket. Efter jobbet så gick vi hem och lagade en trerättersmiddag, kanarellmacka till förrätt, kyckling med ris till varmrätt och jordgubbar med glass till efterrätt och så såg vi projekt X. I lördags blev Lars lite firad av sina vänner i samband med Andreas fest för att han ska till USA ett år. Och igår firade vi Lars med hans familj och så kom även mamma och Oscar för att uppvakta honom :) Vi var även på bio igår och såg nya batmanfilmen, den var spännande!

I fredags efter lunch åkte jag och Lars på en liten roadtrip till Mariefred. Kände att vi ville hitta på något tillsammans innan vår semester tog helt slut. När vi kom dit gick vi runt lite i stan. Gick väl i stort sätt igenom hela stan helt och hållet då den inte är så stor men dock väldigt mysig såhär på sommaren. Vi bodde på ett hotell som hette Gripsholmsviks hotell och konferens som var väldigt mysigt och låg bra avstånd ifrån stan. På kvällen åt vi gott på Mariefreds wärdshus som låg väldigt fint till med utsikt mot Gripshols slott :) Igår efter att vi startat dagen med en rejäl frukost så gick vi till Gripsholms slott för att gå en guidad tur och så hann vi även att gå och titta lite på egen hand :) Igår kväll blev det utgång på Hugo med Sara, Linda och Filippa. Det blev en lyckad kväll :)

Nu har jag snart haft en och en halv veckas semester och det känns som att jag nu börjar att komma in i rätt semesterfeeling, eller så beror det på att det faktiskt har varit så härligt väder den här veckan :) Igår var jag och Lars barnvakt till Axel på morgonkvisten. Det blev lite lek i folkpaken och en ritstund vid hans nya skolbänk. Myspys! Sedan kom Anna och Johan hem från BB med lilla Ellen så vi fick hälsa lite på dem med :) På eftermiddagen åkte vi ut till landet till mamma och pappa och Wilma och Nova (Sannas hund som mamma och pappa är hundvakt till medan dem är i smögen). Har blivit mycket bus med lilla Nova som inte är mer än ett år. Vi har bland annat varit nere på stranden och badat både idag och igår :) Träffade även Tove en sväng igår kväll och spelade lite spel och fick höra hur hon och Emelie haft det i Grekland. Nu ikväll har jag och Lars varit på hans föräldrars land och ätit middag och plockat hallon. Vi hann även med ett härligt kvällsdopp!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3118008/images/2012/pic_50105f10e087c365f200005a.jpg" class="image">

Igår kväll skulle jag testa att göra gelé av röda vinbär som vi fått av Lars föräldrar. Det blev två timmar helt förgäves. Lyckades bränna det hela helt och hållet så det blev till att kasta ut det.. Blev lite besviken på mig själv att jag inte lyckades att få till något utav det.. Men men nu har jag i alla fall testat det och insett att det är nog lättare att köpa gelé i framtiden! :)

Idag när vi vaknade hade Lars fått ett bildmeddelande från Johan att lilla Ellen fötts i natt så idag har vi varit uppe på BB och lämnat en liten söt röd sparkdräkt med vita ränder och gosat med henne :) Så otroligt liten och söt. Blir nog en hel del mer mys framöver skulle jag tro :) Var även hos mormor en sväng på eftermiddagen och fikade :)

I lördags åkte jag och Sara till Johanna i Stockholm :) vi började med en sväng på stan där jag hittade lite av varje. Blev bland annat ett par mintgröna shorts, en grön kofta och en svart spetsklänning :) därefter åkte vi till Johannas lägenhet som låg i skrapan på tionde våningen med utsikt mot globen :) På kvällen mötte vi upp några av Johannas klasskompisar för lite middag, förfest och utgång blev, en lyckad kväll! Igår var det fint väder så då tog vi djurgårdsfärjan ut till djurgården för lite lunch, promenad och glass innan Sara och jag tog tåget tillbaka hem. Igår kväll var jag, Lars, Johannes och Emelie på utomhusbion och såg breakfast at Tiffany's väldigt somrigt och mysigt :)

Har nu spenderat ett dugn kort och gott på Lars land. Igår var vi mest i stugan och myste och idag har vi varit en sväng i Valmarsvik :) tråkigt att det inte har varit nått toppen väder precis men man får väl helt enkelt gilla läget av att det inte blir bättre än såhär den här sommaren.. Imorgon ska jag upp tidigt för då ska jag och Sara upp till Stockholm och hälsa på Johanna :) Ska bli mysigt! Troligtvis blir det en sväng på stan och kanske en utgång :) Vi får se hur det hela slutar :)

Nu har halva första semesterveckan gått och den har jag till största del till bringat ute på landet tillsammans med familjen och Lars :) Det har blivit lite av varje som hör sommaren till förutom bad.. Igår var jag och Lars och åt glass på smultronstället, det var musigt! :) vi delade på deras hink och spade så vi var proppmätta när vi åkte därifrån. Fick bara i oss en kantarellmacka när vi kom hem, mycket gott! :)

Igår var jag med mina fina vänner Filippa, Sara och Emma på en liten dagsutflykt till ullared :) Lämnade Norrköping redan klockan fem på morgonen så att vi skulle vara där skapligt sedan traskade vi omkring där i nästan sex timmar med en lite fikapaus och en lunch inkluderat :) Skulle som vanligt inte ha något särskillt men det slutare som vanligt med att jag köpte en heel det!.. Det bästa köpet var nog min lilla minihöhtalare som man ej behöver koppla in med ström och som ser ut som ett litet äpple :) köpte även den "perfekta filten" som har ärmar så att man inte fryser om armarna när man t.ex ligger i soffan och läser bok :)

Imorgon är det sista arbetsdagen innan två veckors semester! Ska bli underbart skönt :) Idag körde jag ett härligt skivstångspass efter jobbet och när jag kom hem blev jag bortskämd med god mat :) För att vara lite snäll tillbaka bjöd jag Larsen min på fruktsallad till kvällens tvhäng :)

Idag efter jobbet var vädret väldigt härligt så då gick jag och Lars till badhuset för att simma. Blev premiärdoppet där för i år men vi hann inte vara där så länge innan det började regna, men vad gjorde det egentligen :) var väldigt skönt och nu är jag lite härligt mör i kroppen!

I helgen har jag haft besök av Jessica :) Slutade lite tidigare från jobbet i fredags så då gick vi hem till mig och åt lite jordgubbar och satt och pratade på min balkong. På kvällen gick vi till Enoteket och åt pizza. Igår gick vi en sväng på stan och så tog vi en fika på bagarstugan och åt deras goda bullar, super smarrigt! På kvällen gick vi ner på stan tillsammans med Sara och Filippa men det blev inte så mycket munken in the park för oss för det var så otroligt mycket folk i deras oltält så vi gick en sväng till Trädgården och kvällen avslutade vi med en drink på Manésa :) Idag åkte Jessica hem vid 11 så nu ska jag krypa ner i soffan och läsa lite bok och kanske se någon film för det är riktigt ruggigt ute.. Men det är rätt så mysigt att ha sådana söndagar ibland :)