Så är man.. Jag är sveriges största godisråtta och nu har jag fått det sagt.. Men va fasiken det är ju ändå lill lördag.. Om man nu kan få skylla på nått..

Idag har vi varit och storhandlat på maxi jag och Lars så nu har vi fullt i frys och kyl, det är skönt :)

Igår blev det jordgubbar med mjölk i mina nya skålar från Paris efter ett tufft träningspass :) Det är verkligen bland det godaste som finns!

Men nu har jag mina nya galsögon att använda på jobbet :) Jag fick hämta dem i torsdag och de är supersköna! Och det är nog inte en dag för sent att jag faktiskt börjar använda glasögon när jag behöver det och sitter så mycket vid datorn på jobbet..



Nu har vi kommit hem från en mycket mysig helg i paris. Har haft det väldigt bra!

Bodde på ett mysigt litet hotell nära triumfbågen som var jätte bra. Resan har till största del bestått av mycket promenerande och turistande. Har sett många fina sevärdheter och vi var bland annat uppe i toppen på eiffeltornet :) på toppen skålade vi i champange och njöt av den vackra utsikten och igår innan vi gick tillbaka till hotellet inväntade vi att få se både eiffeltornet och triumfbågen upplyst vilket var väldigt vackert! :)


 

 

 

Kan det bli bättre? Solen skiner, lön på kontot och en helg i Paris med min älskling! :) Skulle inte tro det!

Just nu sitter vi på Skavsta och väntar på att få gå på planet. Sedan ska vi vara i Paris fram till söndag. Gå och kolla på allt man ska se, äta gott och ha det mysigt! Ska bli runt 25 grader varmt på dagarna så sommarkläderna är medpackade :) hur härligt som hellst!

Tänk vad mycket bättre allt blir när vädret är så underbart som det är just nu! Man får liksom så mycket energi och glädje :)

Kom precis hem från att ha picknickat lite i klingsbergsparken med filippa första gången för i år och mer kommer det förhoppningsvis att bli! :) blev lite jordgubbar bland annat på min jordgubbsfilt i solen :)

Längtar massor till helgen för då åker Lars och jag till paris!!!

Oj vad dålig jag är på att uppdatera, men här kommer i allafall en liten sammanfattning av den gångna veckan ;)

I måndags gick jag en promenad med Filippa efter jobbet då det var skönt väder till att kunna göra det :)

I tisdags bestämde jag mig äntilgen för vilka glasögon jag ska köpa så det skulle ta ungefär en vecka att få dem så de hör troligtvis av sig i veckan så att jag kan hämta dem :) vi var även på Hugo och åt och körde musikquiz jag, Lars, Filippa och Niklas. Bättre hade det kunna gått men det var trevligt ändå :)

I onsdag träffade jag Tove och vi tog en fika på stan och gick en sväng på stan :)

I fredags kväll gick jag och Lars och åt middag på Asken, vi unnade oss även en väldigt god efterrätt! :)

Igår körde jag ett fuegopass med Tove på friskis! Mycket roligt! :) På kvällen eller snarare tidig eftermiddag var Lars syskon hemma hos oss och så åt vi hemmagjord pizza och en god knäckig rabarberpaj som Lars och jag hade gjort :)

Idag var jag och Lars en sväng på stan och kollade på matmarknaden som var. Köpte lite fikabröd som jag cyklade upp med till mormor så har jag spenderat några timmar tillsammans med henne på hennes balkong i eftermiddag :)
Snart ska jag gå till friskis och testa ett pass som heter cirkelfys, är lite nervös för att jag har ingen aning om vad jag har att vänta men det ska nog gå bra förhoppningsvis :)

Under veckan har jag bland annat hunnit med en klippning. Gjorde inga större förändringar bara slingade utväxter och klippte bort de slitna topparna. Men nu känns det skönt :)

I fredags efter jobbet åkte jag och Lars hem till hans föräldrar och åt grillat tillsammans med hela hans familj. Vi hade även köpt med oss såpbubblor till Axel vilket var väldigt populärt!
Igår hade vi städdag nr 2 för den här säsongen med föreningen.. Efter det umgicks vi med Oscar och på kvällen kom även Sanna hit så åt vi tacos och såg på film :)
Idag har det varit en lugn dag, har varit en sväng på stan och även på hageby centrum och det har även hunnits med en promenad runt strömmen :)


Utsikten från frisören :)

Igår var det valborg så då slutade jag jobbet vid två. Lars och jag gick en sväng i vrinnevi efter jobbet innan vi gjorde i ordning oss och gick till Texas Longhorn och käkade. Efter det gick vi hem till Anna och Johan och fikade med dem och deras vänner. Det blev en rätt så lugn och trevlig kväll :)

Idag har vi haft premiär på Halvars glass med Johannes och Emelie men vi var inte direkt dem enda där..
Nu sitter vi på Hugo och inväntar kvällens musikquiz :)