Idag har vår New York vistelse nått sitt slut. Men vår resa är inte slut för det! :)

Vi har hunnit med mycket under tiden här men det beror kanske på att vi har gått i stort sätt hela tiden vilket känns i fötterna. 

I fredags gick vi hela Manhattan ner och tittade på många saker påvägen. Washington park, 9/11 memorial, wall street, soho, high line och mycket därtill tills vi tillslut kom till botten av Manhattan till battery park längst ner på manhattan och där ifrån ser man frihetsgudinnan. Till middag åt vi gigantiska pizzor som vi alla blev proppmätta av. Efter vi käkat tog vi en taxi upp till rockefeller center och där åkte vi upp till top of the rock. Det fick Oscar och Sanna i födelsedagspresent från oss. Det är en riktigt häftig utsikt där uppifrån! 

I Lördags åkte vi en båt över till Brooklynsidan och gick på en matmarknad. Vi åkte mätta och glada därifrån ner till Brooklyn bridge och så gick vi över hela bron tillbaka till Manhattan. Sedan gick vi hela vägen upp till Time Square och åt födelsedagsmiddag för Oscar på
Bubba gump. Där blev han ordentligt firad. 

I går söndag började vi dagen på ett riktigt amrikanskt frukostställe med amrikanska pannkakor. Sedan gick vi och strosade på stan hela dagen och det blev lite shopping för oss alla. På kvällen åt vi middag på Hard Rock. 

Nu ska vi gå till Starbucks och äta frukost sen ska vi packa ihop allt på rummet innan vi blir upphämtade för skjuts till flygplatsen. 

High line

9/11 memorial

Pop bar

Central park från top of the rock 

Vi med Empire i bakgrunden
Manhattan skyline

Igår morse mötte vi upp Oscar och Sanna på tågstationen hemma i norrköping. Därifrån tog vi tåget upp till Arlandra. Väl uppe på Arlanda flöt allt på bra trotts all nervositet. Flygresan över Atlanten gick också bra med filmtittamde och lite sovstunder om vartannat. Jag såg bland annat flmen still alice. Den var bra men också väldigt sorlig. 
Väl framme i New York så tog vi en buss från flygplatsen till hotellet. 
Hotellet vi bor på heter Courtyard New York Manhattan/Chelsea och här kommer vi att trivas bra! :) 
Efter att vi checkat in och fräschat oss lite så givk vi till New york burger och co. Ett väldigt bra burgar ställe som Lars och jag åt på sist vi var här. 
När vi var mätta och glada så gick vi Broadway upp till time square och sedan därifrån upp till central park. 
I parken hängde vi en stund och satt på en bergsklippa och tittade på när solen gick ner mellan skyskraporna. 
Däreter gick vi tillbaka till hotellet och tittade på tv och ät glass i sängen :) 
Nu är klockan sju och vi hade tänkt att sova till nio.. Jag är nog lite yetlagad som vaknar klockan sex.. Jaja det vänder nog snart får jag hoppas! 


Mycket har hänt sedan sista jag skrev här! Då hade jag nyss kommit hem från USA och jaa om 4 dagar så bär det av igen. Den här gången ska jag, Lars, Sanna & Oscar åka. Vi börjar med fyra dagar i New York sedan bär det av till Florida i ca tolv dagar. Ska bli super härligt! Har inte haft så mycket semester för övrigt i sommar så denna resa är efterlängtad. Vi bokade resan redan i januari så vi har verkligen haft detta och se fram emot större delen av året. 

Vad har hänt mer sedan jag skrev här senast då. Jo det har blivit två resor till london, en med jobbet förra våren och en i sommras tillsammans med Lars. 
Vi har flyttat till en större lägenhet och köpt hund för att bara nämna några saker. 

Ska försöka att hädanefter uppdatera mer regelbundet. 

Nu ska jag fortsätta packa! :)