Igår var jag och Lars och åt på Enoteket, blev en varsin god pizza och därefter gick vi till the lamp hotel och tog en drink. Kvällen avslutades med ett bad och champang hemma hos mig, en riktig toppen kväll! Supermysigt :)

Idag har jag och Lars bjudit frmor och farfar på fika hemma hos mig. Jag hade gjort en fryst limetårta som jag bjöd på och som blev mycket uppskattad :)

Under kommande vecka ska jag flytta in hos Lars så nu har jag en ny adress en vecka framöver, spännande! :)

Idag började jag dagen med ett härligt och svettigt Fouegopass på friskis tillsammans med Tove. Sen har jag bara varit hemma och pysslat, bland annat bakat en kaka till imorgon då farmor och farfar ska komma hit och fika :)

Nu måste jag kila, ska på date på enoteket med min underbara pojkvän! <3

Äntligen fredag! Den här veckan har jag jobbat hela veckan vilket känns som att det var länge sen sist jag gjorde på grund av julhelger och att jag varit bortrest.

Ikväll har jag och Lars bjudit Oscar och Sanna på middag. Det blev lasagne och marängswiss med hemmagjord chokladsås till efterrätt :) mycket lyckat och jag tror att de blev mätta! :)

Den här helgen bjuder på lite av varje. Träning med Tove, ut och äta med min Lars och söndagsfika med farmor och farfar :)

Igår var jag och Filippa och såg my week with marilyn, var en söt och mysig film! :) snart åker Filippa ut på sitt äventyr så hinner nog bara träffa henne en gång till innan hon åker så får vi se när vi ses nästa gång beroende på hur jag ska göra..

Oj vad tiden bara springer iväg! Har inte hunnit skriva om mina två veckor på Mallorca ännu, dåligt av mig!

Den 4/1 sjutsade mamma och pappa upp mig till Arlanda mitt i natten. När de väl hade lämnat mig där så var det bara att leta upp de andra deltagarna, vilket var lite pirrigt!
Vi mellanlandade i Barcellona några timmar så då fördrev vi tiden med att åka in till Barcellona för att äta lunch och se oss omkring lite inne i stan :) mycket häftig stad som jag skulle kunna tänka mig att åka tillbaka till och spendera lite mer tid i!
När vi kom fram till Mallorca och Alcudia så fick vi våra rum, alla "elever" bodde i två små lägenhetshotellsbyggnader och alla skulle bo blandat svenskar, danskar, norskar två och två. Jag bodde tillsammans med en norsk tjej som heter Wendy :)
Skolan satte igång första dagen (torsdagen) efter att vi alla kommit på plats. Skoldagarna varade mellan 9-13 och 15-19 sex dagar i veckan så mycket ledigt blev det inte. Vissa dagar började vi redan kl. 7.30 med morgongympa ute på stranden. Vädret har varit väldigt skönt och mitt på dagen har man kunnat sitta ute på lunchen i bara en kofta och njuta av solen.
Det vi bland annat har gjort i skolan är problemlösningar, sälj, välkomstmöte, utflyktspresentationer, transfer mm. Vi hade bla en dag då vi körde transfer i buss och när alla gjort det så hoppade en lokalguid på vår buss och guidade oss runt lite på mallorca då vi bland annat åkte igenom en apelsindal och upp i en by uppe i bergen.
En av våra lediga dagar hyrde jag, Frida, Johanna, Madelene och Linn en bil då vi åkte till Palma för lite shopping :) det har också blivit lite festliga och trevliga kvällar tillsammans, bland annat en välkomstmiddag och en avslutningsmiddag. Avslutningsmiddagen fick jag i uppdrag att tillsammans med Trine och Gabriell fixa lite med det blev en lyckad men lite sorlig kväll. Har träffat och lärt känna många nya härliga personer under dessa två veckor! :)
Men det är på sätt och vis lite skönt att vara hemma med.. :) nu måste jag bara
bestämma mig om jag ska åka..

Då var man påväg i bilen upp till Arlanda :) trött och förväntansfull! Har underbara föräldrar som har orkat ta sig upp mitt i natten för att skjutsa mig <3 ska nu vara borta till den 18/1 på reseledarutbildning med Ving, hoppas på två toppen veckor! :)


Saknar min Lars! Massor!!


Då var det 2012.. Hoppas på att detta år blir minst lika bra som 2011! :)

Nyårsafton började jag med att åka med mamma och oscar till hageby centrum då vi köpte en stor resväska till mig som jag ska ha när jag åker bort under en längre tid sen, den blir nog perfekt! :)
Därefter åkte vi till mormor och fika och önskade gott nytt år.

När jag kom hem var det dags att fixa i ordning sig för kvällens festligheter. Hade en svart klänning, ett diadem med en stor nätgrej på och en lite 50- tals sminkning med röda läppar och en målad mouche :)
Sa även upp min lägenhet vilket på sätt och vis känns lite sorgligt..
Mötte därefter upp Lars och hans kompis Johan innan vi drog vidare för att träffa några fler av Lars kompisar för lite nyårsmiddag :)
Efter maten åkte vi på Tove, Emelie och Idas nyårs fest som de fixat i en lokal. Fick även med Sara och Linda dit :)
Kvällen blev mycket lyckad tycker jag :)


Igår höll jag på och packa och förbereda inför mallorca hela dagen och på kvällen gick jag och Lars och såg Simon och ekarna på bio :)