I fredags följde jag med familjen ut till landet. Vi har haft skapligt bra väder med några härliga promenader runt ramsdal. Igår åkte jag mamma och oscar in en sväng till valdmarsvik där jag hittade en fin brödlåda på Inredet, en mycket mysig affär! Igår kväll hade vi även grillpremiär :)
När jag kom hem nu i eftermiddags gick jag en sväng till friskis för ett medelpass, mycket härligt! :)

Skulle det bli en katastrof av något skag skulle vi nog klara oss länge om vi var tvugna att stanna inne i vår lägenhet. Och ja vi är bara två personer..


Den här veckan har gått jätte fort och imorgon är det redan fredag! :)

Den här veckan har jag kunnat träna både i måndags och igår så nu hoppas jag att jag kan komma in i lite bra träningsrutiner, igen..

Snart ska jag och Lars följa med mamma och storhandla på ICA maxi och så ska vi nog förbi en sväng på Bolagets konkurrs utförsäljning.

I helgen ska jag följa med familjen Landén till landet. Hoppas på bra väder så man kan gå ut och gå långa promenader med wilma :)

Usch vad dålig jag är på att uppdatera här men det har varit full rulle i vckan om man nu kan ha något att skylla på..

I tisdags var vi på Hugos musikquiz jag Lars, Filippa och Johannes. Det gick rätt så bra så vi var rätt så nöjda med vad vi lyckades prestera :)

I ondags bokade jag och Lars en weekend resa till Paris så den 25-27 maj ska vi dit :) ska bli hur mysigt som hellst! På kvällen var vi hemma hos Anna och Johan och åt med hela Lars familj. Men för Lars del var det inte en lugn stund då Axel ville leka konstant med honom.

I torsdags var vi på bio jag Lars Filippa och Niklas och såg nya American pie. Den var rolig och sevärd :)

I fredags gick vi bara hem efter jobbet och lagade god mat och såg massor med avsnitt av new girl, väldigt rolig serie! :)

Igår var jag väldigt huslig och städade lägenheten och bakade kokostoppar och morotskaka. På kvällen gick jag hem till Johannes och Emelie där Lars var och så käka vi tacos innan vi gick till Hugo och bowlade. Lars vann..

Idag kommer mormor och mamma hit och fikar. Ska bjuda på mina kokostoppar och morotskaka till kaffet :) ikväll ska jag och Lars till De Geer och se på Filip och Fredriks föreställning -jakten på den försvunna staden. Ser jag fram emot :)

Då var det en ny vecka igång igen och förkyldningen har inte tänk att lämna mig ifred riktigt än..

I fredag var jag och filippa på bio och såg Titanic filmen i 3D på bio. Även fast man har sett den många gånger så var det nått speciellt med att få se den på bio :)
I lördags träffade jag Sara och var och åt lunch i knäppingsborg på bagarstugan. Vi kunde till och med sitta ute och äta där på innegården då det var både soligt och lä, hur härligt som hellst!
Igår fick det bli lite mer än en halvdag på jobbet då det för tillfället är massor att göra. Därefter åkte vi till Anna och firade henne i efterskott, vi eller snarare Lars hade köpt ett jättefint tårtfat till henne.
Idag har jag träffat Filippa efter jobbet och gott en promenad runt strömmen. Det var skönt trotts att det små regnade lite. Ikväll är jag lite ensam hemma då Lars är på fotboll så nu får jag underhålla mig på egen hand, kanske med lite How I met your mother :)

Nu har jag legat hemma och varit förkyld i två dagar. Var väldigt opassande just nu när jag har massor att göra på jobbet men det går ju tyvärr inte att rå för det.. Har legat och sträck sett How I Met Your Mother för att få tiden att gå men det är ju alltid underhållande :)

Påskhelgen som var var trevlig. Har träffat släkt familj och vänner en hel del. I lördags hade vi bland annat en trevlig förfest hemma hos mig och Lars följt av en rolig utgång :)

Idag slutade jag lite tidigare från jobbet så då cyklade jag och Lars och hämtade Axel på dagis och därefter blev det en sväng i lekpaken med mycket gungande! Ikväll hade jag och Lars haft lite påsk mys men vi skippade äggen och åt lite plock med räkor och vin istället väldigt gott! Gav även Lars en biobiljett till Kvarteret skatan - till Laholm i påskpresent så den har vi varit och sett ikväll, mycket rolig! :)

I veckan som gått har jag bland annat träffat Filippa efter två månader, jätte kul att träffas igen efter hennes resa! Hon har varit väldigt efterlängtad!

Nu ska det bli underbart med 4 hela lediga dagar! :)

Äntligen har jag tagit mig till friskis! Har inte varit här på hur länge som hellst känns det som men nu är jag taggad på att komma igång igen! :) B
örjar med att ge mig på ett medelpass till och börja med så får vi se hur det kommer att gå..

I fredags var Lars och jag hemma hans föräldrar och hade lite fredagsmys. Vi var även lite barnvakt åt Axel så det blev en stund i folkparken med en hel del gungande bland annat.
Igår vaknade vi klockan ett! Inte likt mig men det är väl fortfrande lite jetlag som
sitter i. Eller får hoppas att det var det i alla fall! På kvällen umgicks vi med Johannes och Emelie, käkade lite gott och kollade på film det var trevligt :)
Idag har jag varit hos mamma och pappa på söndagsmiddag där mormor också var på besök :)

Imorgon är det måndag igen men det blir bara en fyradagars vecka på jobbet i och med långfredag på fredag så det är skönt med lite mjukstart så här efter semestern :)