Imorgon åker vi till London med jobbet, ska bli väldigt trevligt! Blir bland annat lite konferens men även trevliga middagar och kanske lite shopping :)

Idag har jag varit och klippt mig och gjort slingor. Känns skönt när det är lite nytt liv i det hela :)

Idag ska jag träffa Filippa och gå en sväng på stan och umgås :) myspys!

Idag har vi varit och hämtat vår nya säng som vi köpte förra veckan. Det blev en 1,60 säng. Det är var vi max får plats med i vår lilla smatt men det är stor skillnad mot vår tidigare 1,20 säng. Ska bli underbart att få krypa ner i den så småningom :)

I fredags fyllde min kusin Jonatan 18 så då var vi på födelsedagskalas och firade honom :)

I helgen var vi ute en sväng på Lars land och åt kräftor tillsammans med hans familj. Mycket mysigt! På lördags förmiddagen bakade jag lite kakor som jag hade med mig till landet som vi smaskade på när vi kom dit. Jag gjorde chokladrutor med hasselnötter och hallongrottor :)

Har visst varit lite dålig med uppdateringar den här veckan.. Men jag har egentligen inte pysslat med så mycket förutom att jag har tränat en del. Egentligen inget kul att skriva om..

Igår kväll bjöd jag och Lars våra föräldrar på middag på kvällen. Det var trevligt :)
Vi bjöd på bruschetta till förrätt, rostbiff med hemmagjord rösti och rödvinssås till varmrätt och en paj med en persikoros till efterrätt. Receptet på eftrrätten finns på recept.nu och dem blev väldigt goda och framförallt fina :)

Idag har jag varit ute och gått två långpromenader, en med mamma och en med Filippa :) mysigt i det fina höstvädret!

Igår köpte jag rosor och gav till min Lars för han är så himla bra! :)

På kvällen kom Tove och Filippa hem till mig och firade mig i efterskott. Fick små Escada parfymer av Filippa och massa godsaker från Body Shop från Tove :) Det blev en mysig kväll med Tacos, spel och utgång :)

Ligger just nu och försöker återhämta mig i soffan med lite frappe glass..

Ikväll blir det Robbans 30-års fest. Jag och Lars har gjort ett musikquiz som vi ska köra, hoppas att det är lagom svårt och kommer att uppskattas! :)


Marabou.

Inte så dum om man gillar rostad majs :)

 

 


Hittade ett fint Nagellack från Essie på HM på lunchen. Tänkte att det varför inte piffa till hösten med lite mörkare rosa :) Blev ett lack som heter funny face. Älskar lacken från Essie håller bra och är väldigt lätta att måla på!

Fick detta naggellack från min kära mormor i födelsedagspresent. Det jämnar ut och ger naglarna lyster. Mycket bra! :) ska även köpa yves rochers stärkande baslack som ser ungefär likadant ut :)

Min födelsedag! :)

Imorse när jag vaknade hade Lars gjort frukost och så fick jag fina presenter. En tröja med svenska björnstammens symbol (ett sött björnansikte). Den tröjan hade jag önskat mig för att ha som pjamas :) jag fick även biljetter till musikalen familjen Adams på östgöta teatern :)

Efter jobbet gick jag och Lars och åt middag på Enoteket. Blev en god pizza med massor av skaldjur, hur mumsigt som hellst! Nu är jag proppmätt och nöjd :)

I fredags hade jag och Lars fredagsmys, gjorde hemmagjorda hambugare och åt gino och glass till efterrätt samtidigt som vi såg på en bra film som jag inte kommer ihåg vad den hette nu.. :p
 
Igår började jag dagen med ett svettigt och roligt Fuegopass :) På kvällen hade vi kräftsiva tillsammans med Lars systrar och deras vänner. Det blev en trevlig kväll med trevligt sällskap och god mat :)
 
Idag när jag vaknade så överraskade Lars med en födelsedagspresent i förskott. En IPAD! Han kan verkligen konsten att överraska min Lasse! Sedan åkte han till media markt och köpte apple tv, så nu är det bara en macbook som saknas :p 
 
Nu på eftermiddagen har jag haft födelsedagsfika med min familj, Lars familj, mormor och farmor och farfar. Bjöd på äpplepaj till kaffet som jag bakade i förmiddags. Den blev väldigt god då jag hade gräddeoch sirap i "smeten" viket gjorde att den blev som ett knäckigare övre lager.
I födelsedagspresent fick jag en plånbok, et nagellck en gosig tröja, en biljett till ljust och fräscht  ett presentkort på ur & penn och pund till Londonresan i slutet av september. Mycket nöjd med allt! :)