I veckan har det blivit mycket träning, skivstång, spinning, box, HIT :)

Idag har jag varit och gjort naglar efter jobbet. Det blev gelénaglar i korall :) Passade på då det var ett bra pris i lets dealappen :) Ibland måste man som sagt unna sig :)

Helgen ska jag tillbringa med mamma och pappa ute på landet. Nu sitter vi och fredagsmyser och kollar på lets dance. Hoppas att vädret blir lite skapligt lördag och söndag så man kan vara ute och ta lite promenader :)

She says she might just runaway somewhere else, some place good
We can't wait 'til tomorrow
You gotta know that this is real, baby why you wanna fight it?
It's the one thing you can choose

Let's take a chance baby we can't lose
Ain’t we all just runaways?
I knew it when I met you, I'm not gonna let you runaway
I knew it when I held you, I wasn't lettin' go.

I lördags kväll var vi och åt med jobbet på fiskmagasinet. Jag åt blåmusslor till förrätt och rödspättafilé med pressad potatis till varmrätt, smakade mycket bra! Efter maten gick vi till Flygeln och såg Anders & Måns show/standup, det blev en kväll med många skratt.
I helgen har det varit jätte härligt väder så vi har bland annat varit på halvars och ätit årets första glass!
Vi har även målat klart våra balkongmöbler. Blev en ljusgrå färg som passade väldigt bra. Får lägga upp en bild lite senare när det är helt klart ute på balkongen.
Idag fick jag med mig Oscar till friskis, vi körde ett HIT pass och jag tror att det var tuffare än vad bror min hade räknat med från början, men han var duktig och kämpade på bra.

Igår hade jag, Lars, Oscar och Sanna fredagsmys. Vi åt tacos hemma hos oss och sedan gick vi till Hugo och bowlade. Lars vann rätt så stort.. Jag hade mindre tur, men jag får se till att vinna någon annan gång!

Idag ska vi åka till Ingelsta och uträtta lite olika ärenden. Ska bland annat se om jag kan hitta färg till att måla om ballkongmöblerna. Ikväll ska vi på standup och se Anders och Måns. Innan ska vi gå och äta middag på fiskmagasinet tillsammans med alla på jobbet. Blir nog en bra kväll! :)

Igår var jag och testade på HIT på friskis efter jobbet. Hög intensiv träning och friskis tyngsta pass. Trodde aldrig att jag skulle fixa det men jag kämpade på och tog mig igenom det rätt så bra tyckte jag. Får se om jag ska köra det något mer men det var verkligen ett pass som kändes och gav mycket.

Igår köpt jag en härlig bodylotion från yves rocher som luktar liljekonvalj, riktigt somrigt! Påminner om sommar på landet :)

Ikväll har Lars föräldrar varit hemma hos oss och ätit middag. Vi fick en jättefin bukett med blandade rosor, jättevackert!

Oj vad jag har hamnat i en bloggsvacka, det får jag försöka att se till att det blir ändring på!

Den senaste veckan har det blivit en hel del träning. Känns så skönt att röra på sig efter en stillasittande dag på jobbet!

I helgen hade vi lite fredagsmys jag, Lars och Oscar. Gjorde hemmagjord pizza och kollade på film.
I lördags hade vi städdag med föreningen, mindre kul men det gick skapligt snabbt ändå. På kvällen var vi på födelsedagsmiddag och firade Anna, bjöds på god mat och trevligt sällskap :) Igår när jag vaknade bjöd Lars på nybakade scones, mycket gott! På eftermiddagen cyklade jag till farmor och farfar och fikade. Satt ute på deras altan hela eftermiddagen, det var varmt och skönt :)

Då var en ny vecka igång. Första hela arbetsveckan på vääldigt länge får se hur det ska gå..

I helgen har det blivit lite av varje. I fredagskväll kom Filippa och hälsade på. Det blev lite tacokväll och visning av kort. I lördags träffade jag Tove en sväng. Gick en promenad i vårsolen och efter att vi varit så duktiga gick vi och fikade på bagarstugan. På kvällen var Lars och jag hemma hos Anna och Johan tillsammans med Lars familj, farbror och faster. Det blev grillpremiär för i år, riktigt gott!
I söndags kom mamma, mormor och morbror på fika. Bakade en annnanaspaj som vi smaskade på till fikat :)

Jaa eller glad påsk i efterskott..
Har visst inte uppdaterat bloggen alls sedan vi kom hem, bortsett från att jag har lagt upp bilder på alla inlägg från vår resa. Gör att det blir lite roligare att läsa då. Tyvärr har vi aldrig haft wifi som har orkat ladda upp bilder när vi varit iväg men nu är det iallafall fixat! :)
Tiden vi hittills varit hemma har det blivit en del middagar med familjen, en fika med Anna och en fika med Sofie. Kul att träffa nära och kära igen. Påskhelgen spenderade vi till stor del hemma då Lars åkte på magsjuka stackarn. Jag var hemma och pysslade om honom och var rädd att det även skulle drabba mig. Men tack och lov klarade jag mig utan!
Jag har varit på friskis i måndags och idag, skönt att vara igång igen! Har verkligen saknat alla härliga pass. Idag var jag på skivstång/spinning. Kan nog räkna med träningsvärk imorgon då det känns att det var ett tag sedan man aktiverat sig på det sättet.
Ikväll har jag även gjort ett fröigt knäckebröd som för tillfället står i ugnen, ska bli spännande hur det blir! :)